PC için Mac OS X Çıksın! İmzalayın!

İmzaladım fakat böyle bir şeyin olabileceğini düşünen arkadaşlar boşuna heveslenmesin. Apple yazılım değil donanım satan bir firma. Keşke olsa ama. WiFi kartım uymadığı için ve pek uğraşmak istemediğim için Mac OS X kullanamıyorum.

Steve Jobs olsa zaten kampanyayı başlatmazdım ama Steve gitti ve yeni yönetim tamamen kapitalizme odaklanmış durumda. Bu bağlamda uygulama ve program satacak yeni kaynaklar arıyorlar. O kaynak da kaynakların en büyüğü: PC :)

O yüzden olmaz demeyin. Steve Jobs, iPad Mini istemiyordu ama çıktı. iPhone 5C çıkmayacaktı ama çıktı.

Siz imzalayın, sesimizi duyuralım, bir şeyler olur mutlaka.
Recep bey birk ez daha bu açıklamanızla ne kadar bilgili ve duyarlı biri olduğunuzu gösterdiniz,tüm samiyetimle söylüyorum.
Dediğiniz gibi rahmetliden sonra ceoları işi paraya dökmeye çalışınca olmayacak bir şey değil bu olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Hackintosh çalışmalarımız tam gaz devam ederken Change.org'da yeni bir kampanya başlattım. Kampanya, Apple'ın Mac OS X'u PC'ye çıkarmasını talep ediyor. İmzalayıp Apple'a sesimizi duyuralım. Lütfen kampanyayı imzalayın ve paylaşın:

PC için Mac OS X Yayınlansın

Teşekkürler.

Recep hocam bi suhalim olacak. Ben 10.9.3 kurdum. Clover config de kurdum ama bot etmek için efı kısmına tıkladığımda sızdekı gıbı 2 dısk secenegı cıkmıyor, dırek usbyı açıyor. Bı yardımcı olabılırsenız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep hocam bi suhalim olacak. Ben 10.9.3 kurdum. Clover config de kurdum ama bot etmek için efı kısmına tıkladığımda sızdekı gıbı 2 dısk secenegı cıkmıyor, dırek usbyı açıyor. Bı yardımcı olabılırsenız.
Sorularınız için ayrı konu açınız, ilgileniyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı