PC için Mac OS X Çıksın! İmzalayın!

Bence ,iyi olur uyumlu donanım aramaktansa tek seferde kextlerle uğraşmaktansa bir seferde kurulur .

Yaşasın hackintosh. Daha önceleri iboook g4 kullanıştım.mac e alıştım. grafiker olmasamda şimdiye kadar kullandığım en iyi işletim sistemi diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MAC in espirisi zaten her önüne gelen donanımı kullanmaması.
Bu yüzden kimse çamur atamıyor.

MAC i her bilgisayara kurulduktan sonra hiç bir anlamı kalmazki.

Çoğu hackintosh kullanıcısı bilgisayarının gerçek bir MAC den farkı yok sanıyor ama çalışan her hackintosh bir MAC değil. Bunun için gerçek MAC kullanmak lazım, asıl stabilite o zaman geliyor.

Bende imzaladım ama apple bunu asla yapmaz. O zaman machintoshların bir gizemi albenisi kalmaz. Hem Mac olarak pahali pahali sattığı bilgisayarı kim alacak o zaman? Zaten Hackintoshlara yeteri kadar tolerans gösteriyor istese onuda kullandırmaz bence :) Kaldı ki apple bazı ürünlerinin üretimlerinde windows pc ler kullanıyor :) Windows hataları çok ama dünyanın yarısından çoğunun tercihi ( başka alternatif yok ) ama inşallah duysun sesimizi duymasa da biz yinede hackleyip kullanıyoruz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam OS ve Steam Machine çıktıktan sonra Linux oyunları çoğalır. Ki Steam'in Linux sürümü var zaten. Ben pek oyun oynayan biri değilim Ubuntu ile gayet rahatım. Yine de kenarda Mac OS X kurulu olmasında fayda var tabii :p

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı