PC için Mac OS X Çıksın! İmzalayın!

PC için Mac OS X çıksa sizce Apple, Mac satabilir mi?

Mac isteyen herkes alır kendi bütçesi dahilinde bir laptop ya da masaüstü, kurar Mac OS geçer. Anlamı kalmaz ki Mac ürünlerinin.

Ha çıkartır belki, yapar fiyatını 1000TL yine kimse almaz.

Hele ki Mavericks ile ve bundan sonra artık Mac OS'lar için ücret almayacağını açıkladı Apple.

Ben hiç tahmin etmiyorum böyle bir şeyin olabileceğini.

Son düzenleme:
PC için Mac OS X çıksa sizce Apple, Mac satabilir mi?

Mac isteyen herkes alır kendi bütçesi dahilinde bir laptop ya da masaüstü, kurar geçer. Anlamı kalmaz ki Mac ürünlerinin.

Ha çıkartır belki, yapar fiyatını 1000TL yine kimse almaz.

Hele ki Mavericks ile ve bundan sonra artık Mac OS'lar için ücret almayacağını açıkladı Apple.

Ben hiç tahmin etmiyorum böyle bir şeyin olabileceğini.

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Apple gibi iMac, iPod, iTunes, iPhone vs. herşeyin başına "i" ekleyerek (bazıları internetin i si olduğunu söylese de) bencilliğini, kapalı kutululuğunu insanlara da aşılamaya çalışan bir firmanın böyle bir atılım yaparak kendine has ürünlerin satışına balta vurması beklenemez gibi. :) He kampanyayı desteklerim böyle şeyin olmasını tabi ki isterim orası ayrı. Ama bunu yapacak son şirket Apple bence :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzaladım fakat bunun olacağını hiç düşünmüyorum. Olursa muhteşem olur fakat iPod, iMac, iPhone vs'nin başındaki i harfi benim için kapalı kutu başkası kullanamaz anlamına geliyor. Sanmıyorum açıkçası.

İmzamızı attık ama daha çok kişi gerekiyormuş millet facebook'ta paylaşım imzayı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı