PC için PS4 kolu mu PS5 kolu mu alınmalı?

D&R da 2700'e düşmüştü fakat fiyatı bayağı yükselmiş tekrardan. Ama sana önerim o bütçede 2.el düşünme.

PS5 kolu temiz bulabilirsen o paralara düşünebilir ama 2.el PS4 koluna o paralar verilmez.

Peki sıfır PS5 kolu alsam kaç yıl götürür 2750'ye falan gördüm çünkü.

Peki sıfır PS5 kolu alsam kaç yıl götürür 2750'ye falan gördüm çünkü.
Ps5 kolları hakkında ne yazık ki fazla bilgim yok ama stick drift olayı yani joyistiklerde meydana gelen sola çekme sorunu oluşabilir onun içinde tamir edenler var sanırım, belki de hiç yaşamazsınız bilemiyorum ama orjinal bir ps5 kolunun sizi baya götüreceğine eminim.

PS5 kolları hakkında ne yazık ki fazla bilgim yok ama stick drift olayı yani joyistiklerde meydana gelen sola çekme sorunu oluşabilir onun içinde tamir edenler var sanırım, belki de hiç yaşamazsınız bilemiyorum ama orijinal bir PS5 kolunun sizi bayağı götüreceğine eminim.

Hocam şu an PS5 kolunu nereden alırım Trendyol da dalan var ama 2750'ye falan güvenmedim varsa güvenilir link verir misin (siyah varsa iyi olur)

Hocam Trendyol linkini atar mısınız?

Hocam Trendyol linkini atar mısınız?

Hepsiburada'da daha ucuza buldum bakar mısınız hocam
Sony PlayStation DualSense (Bilkom Garantili)

Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu (Sony Eurasia Garantili)

Hepsiburada'da daha ucuza buldum bakar mısınız hocam
Sony PlayStation DualSense (Bilkom Garantili)

Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu (Sony Eurasia Garantili)
Hocam attığınız ürünler Eurisa garantili sağlam ürünler yani replika değil yorumları ve değerlendirmelerde de satıcı hakkında güzel yorumlar yapılmış en son attığınız linkten isteyebilirsiniz.

Hocam attığınız ürünler eurisa garantili sağlam ürünler yani replika değil yorumları ve değerlendirmelerde de satıcı hakkında güzel yorumlar yapılmış en son attığınız linkten isteyebilirsiniz.

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı