PC için Xbox 9.nesil vs DualSense

volkankelebek

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2016
Mesajlar
3.092
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xbox 9.nesil vs DualSense, şu anda PC'de kullanmaktan olduğum PS4 kontrolcusu var Hepsiburada hemen al sonra öde özelliği ile bu 2 üründen birini almaya niyetim var sizce hangisini alayım az once 10 taksit ile DualSense aldım daha kargoya verilmedi, sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.

DualSense özellikleri Steam'deki Sony oyunlarında özellikle kullanabiliyoruz ondan dolayı almak istiyorum.
 
PC için tam uyumluluk olarak düşünürseniz Xbox 9.nesil. Ergonomiside benim daha çok hoşuma gidiyor. Normalde ikisinin yerine 8bitdo derim. Fakat illa hepsiburada üzerinden alacaksanız bir tık daha pahalıya geliyor Ultimate Bluetooth modeli.
 
ikisini de kullanmış biri olarak pc için xbox öneriyorum. Eğer eliniz dualsensede daha rahat ediyorsa ancak dualsense alınabilir. Yoksa xbox hem daha rahat hem de driver yönünden daha rahat.

Ps5’im de vardı o dualsense özellikleri birkaç kere kullanılıyor sonra unutulup gidiyor. Zaten pcde 3-5 oyunda var.
 
O zaman DualSense iptal ettim Xbox 9.nesil alacağım ben oyleyse, elimde zaten PS4 controlcusu var onunla idare ederim diye düşünüyorum.

PS5 gamepad o özellikler için almak istiyordum vazgeçtim, zaten Hepsiburada taksitli aldğğım için 5K fiyatına çıkmıştı.
 
PS5 gamepad o özellikler için almak istiyordum vazgeçtim, zaten Hepsiburada taksitli aldğğım için 5K fiyatına çıkmıştı.
Dualsense'in özelliklerini gerçekten iyi kullanan tek oyun Astro's Playroom. O da PS5'i tanıtmak amaçlı yapılan bir oyun ve PC'de yok. Sony'nin kendi oyunları vs. rezalet kullanıyor bu özellikleri. Call of Duty'ler iyi kullanıyor fakat onlarda da klavye- mouse varken gamepad gereksiz kalıyor.
Yani PS4'ün Dualshock 4'üne eklenen dokunmatik yüzey gibi bir hâl aldı bu özellikler. Doğru düzgün kullanan yok bu özellikleri.
 

Geri
Yukarı