PC için Xbox Controller mı DualSense mi?

• Konuyu başlatan ErnY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 237

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Arkadaşlar selam PC kullanımı için kendime Controller bakıyorum ama hangisini alacağımı bilemedim. Açıkçası hiç Xbox kolu kullanmadım DualSense'den memnunum rahatlık açısından ama bilgisayarda uyumluluk açısından sorunluymuş sanırsam. Bir öneriniz var mı?

Arkadaşlar selam PC kullanımı için kendime Controller bakıyorum ama hangisini alacağımı bilemedim. Açıkçası hiç Xbox kolu kullanmadım DualSense'den memnunum rahatlık açısından ama bilgisayarda uyumluluk açısından sorunluymuş sanırsam. Bir öneriniz var mı?
Hocam bütçe nedir? Ayrıca PC için XBOX daha iyi çalışır. DualSense PC tarafında ufak sıkıntılı.

Xbox controller. Çünkü PC deki çoğu oyun Xbox kontrolcüsüyle entegre edilmiş. Zaten xbox'ın kontrolcüleri dual sense göre daha iyi

Birinci parti kontrolcüler bilgisayarlar için gereksiz, absürt fiyatlara satılıyor. Xbox 9. Nesil Gamepad yerine XInput destekli daha kaliteli bir kol alabilirsiniz aynı fiyata.

3 sene dualsense kullandım, 5 ay önce de sattım. Pc için optimizasyon BERBAT. Titreşim motoru bile çoğu oyunda tutarlı çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı