PC için Xbox gamepad alınır mı?

Çoğunlukla 10 saat üstü gidiyorlar, bizzat atılan mallardan birini kullanmıyorum ama aşağı yukarı aynı mAh değerine sahipler.

Şahsen bunu öneririm. Xbox kolundan daha kalitelidir. Ayrıca hertürlü cihazda kullanabilirsiniz ve Bluetooth olmasıyla beraber kablosuz mouse gibi bir aparatlada çalışabiliyor. (PS desteklemiyor galiba.)
Easy SMX varken alınmaz bence hocam.

Ben uyumluluk sorunu yaşamadım varsa C2 modeli alınabilir.
Nintendo Switch için üretildiğinden ötürü Dongle çıkmıyor. 300TL'de para değil, almışken daha üstü iyidir.

Easy SMX varken alınmaz bence hocam.
Easy SMX hakkında fazla bilgim yok ama Ultimate 2C Linustechtips kanalının video'su ile arkasında durduğum bir model.

Nintendo Switch için üretildiğinden ötürü Dongle çıkmıyor. 300TL'de para değil, almışken daha üstü iyidir.

Easy SMX hakkında fazla bilgim yok ama Ultimate 2C Linustechtips kanalının video'su ile arkasında durduğum bir model.
Aynı özelliklere sahip. EasySMX in artı olarak doğrudan üreticiden gelmesi avantajı var.

windowsda en uyumlu kullanabileceğin cihazdır nesline göre değişir gecikme durumu
Xinput destekleyen herhangi bir cihaz Xbox kolundan farkı yoktur, Windows için.
Gamesir Nova Lite kullanıyorum ve herhangi bir yazılım olmadan tüm uygulamalar algılıyor. Çünkü Xinput bir cihaz.

Aynı özelliklere sahip. EasySMX in artı olarak doğrudan üreticiden gelmesi avantajı var.
İnanılmaz fazla görüntü olarak albenisi var. Genede Temu tercih etmeyenler için 8Bitdo öneriyorum. X15'i de önerebilirim genede. 1400TL'ye C1 alacaklar için özellikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı