PC Kapanma Sorunu

Oğuz Ziya

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Az önce sistemi açmaya çalıştığımda bir anlık sistem çalıştı, ledler yandı, fanlar döndü fakat bir anda kapandı. Bir kaç kez denedim aynı şey oldu. Statik elektriği boşaltmayı denedim, düzelmedi. Ekran kartının güç kablosunu çıkarıp denedim sistem açıldı. Sorunun güç kaynağında olduğunu düşündüm fakat kabloyu tekrar taktım sistem yine açıldı. Güç kaynağı yetmese ikinci takışımda yine açılmazdı diye düşünüyorum. Sizce bu sorun neden kaynaklanmış olabilir? Bir de ek olarak, uzun zamandır yaşamadığım, düzelttim sandığım bir sorun yaşadım yine. Ekrana görüntü gelmedi. Yalnız tuhaf olan şu, ekrana görüntü gelmediğinde HDMI çıkarıp takıyorum görüntü geliyor. 2 farklı HDMI kablosu denedim ikisi de bu sorunu yaşattı sizce bu sorunlar neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

650watt guc kaynagi. HDMI degistirdim bir aydir sorunsuz kullaniyorsum. Simdi de acilmama sorunu basladi. OCCT uzerinden Islemci, ekran karti ve Power Supply testi yaptim, testlerde bir sorun olmadi. Zaten saatlerce Gta 5 oynuyorum yuksek kalitede hicbir zaman sistemin kapandigi veya mavi ekran verdigi de olmadi sorun nedir anlamis degilim.

NOT: Turkce karakter sorunu icin ozur dilerim, mobil kullaniyorum suanda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı