PC kasasın yeri ve CPU sıcaklığı nasıl?

tolgahng

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar,
1-) bilgisayarım ekte, yeri bu şekilde duruyor sizce sıcaklık açısından çok sorun yaşar mıyım?

1+.jpeg

2-) CPU: Ryzen 5 3600 kullanıyorum ve ekte sıcaklığı bu derecelerde boş haldeyken, ekte burada da yük altındaykenki 2 dakikalık sıcaklığını SS aldım dün geceden beri internet üzerinden videolarla BIOS ayarlamaları yapıyorum uğraşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi günler iyi çalışmalar.

yük altında çalışıyorken.png

Dosya Ekleri

• boşken.png
    boşken.png
    95,9 KB · Görüntüleme: 84
1-) bilgisayarım ekte, yeri bu şekilde duruyor sizce sıcaklık açısından çok sorun yaşar mıyım?

Eki Görüntüle 1966461

2-) CPU: Ryzen 5 3600 kullanıyorum ve ekte sıcaklığı bu derecelerde boş haldeyken, ekte burada da yük altındaykenki 2 dakikalık sıcaklığını SS aldım dün geceden beri internet üzerinden videolarla BIOS ayarlamaları yapıyorum uğraşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi günler iyi çalışmalar.

Eki Görüntüle 1966460
Şahsen önü tamamen Mesh bir kasa alırdım.

Ben aslında bu şekilde kasanın hapsolmasını sevmem ama kasa fan desteği baya çok gibi. Arka tarafta duvar ile mesafe aralığı en az 20 cm olsun ki sirkülasyon düzgün işlesin.

Eki Görüntüle 1966461

Eki Görüntüle 1966460

Hocam boştaki sıcaklığı kaç derece resimde tam görünmüyor.

Normalde yaşamazsın da sıcak bir bölgede yaşıyorsan yaz aylarında yaşatabilir.

Stok fan ise normal sıcaklık değerlere sahipsin. Orada durması da normale göre daha fazla toz toplaması haricinde sorun olmaz. Ben de masanın üzerinde duruyordu fakat Coil Whine yüzünden biraz daha kulağıma uzak mesafede bu şekilde yerde kullanıyorum. Sıcaklıklarım anormal derece de yüksek olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı