PC kısa devre yaptı

fatih313

Decapat
Daha fazla  
Yeni fan almıştım, onu takmak için anakarti söktüm, sonra her şeyin montajını yaptim. Açmaya çalıştım, açılmıyor. Mavi ile kırmızı ışık yaniyor kasada.

Kankan değilim ben senin, bana doğru dürüst hitap et! Öğretmen ve emekli bir mühendisim ben, bir askerlik arkadaşın değil!

İnsanlar birbirlerine doğru hitap etmeyi öğrenmeyinceye kadar bu foruma ayağımı atmayacağım diyorum ama diğer yardım bekleyen arkadaşlara haksızlık olur bu, çünkü toplum menfaatini gözetiyoruz biz, bireysel olarak (egoistçe) hiç bir zaman bunu düşünmüyoruz sevgili arkadaşım, bu farkı kimse de bilmiyor!

Son düzenleme:
Kankan değilim ben senin, bana doğru dürüst hitap et! Öğretmen ve emekli bir mühendisim ben, bir askerlik arkadaşın değil!

İnsanlar birbirlerine doğru hitap etmeyi öğrenmeyinceye kadar bu foruma ayağımı atmayacağım diyorum ama diğer yardım bekleyen arkadaşlara haksızlık olur bu, çünkü toplum menfaatini gözetiyoruz biz, bireysel olarak (egoistçe) hiç bir zaman bunu düşünmüyoruz sevgili arkadaşım, bu farkı kimse de bilmiyor!
Ne diyebilirim başka senin öğretmen olduğunu nerden bilecem ben

Anakart yükseltem vidasını fazla sıktıysa kartı biraz bükmüş olabilirsin ve anakart büküldüğünde cpu hatası alıyor olabilirsin vidayı düzeltip yeniden dene inşallah bir şey olmamıştır.
Cikaramadim olmuyor

Anakart yükseltem vidasını fazla sıktıysa kartı biraz bükmüş olabilirsin ve anakart büküldüğünde cpu hatası alıyor olabilirsin vidayı düzeltip yeniden dene inşallah bir şey olmamıştır.
Bütün herşeyde sorun yokta ben psudan şüpheleniyorum

Bütün herşeyde sorun yokta ben psudan şüpheleniyorum

Ama PSU çalışmada ışık yanmaz kasada bende anlayamadım neden oldu

Herşeyi denedimde olmuyor klavyenin ışıklari yanıyor bide kasanın üstün isik yaniyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı