Ne diyebilirim başka senin öğretmen olduğunu nerden bilecem benKankan değilim ben senin, bana doğru dürüst hitap et! Öğretmen ve emekli bir mühendisim ben, bir askerlik arkadaşın değil!
İnsanlar birbirlerine doğru hitap etmeyi öğrenmeyinceye kadar bu foruma ayağımı atmayacağım diyorum ama diğer yardım bekleyen arkadaşlara haksızlık olur bu, çünkü toplum menfaatini gözetiyoruz biz, bireysel olarak (egoistçe) hiç bir zaman bunu düşünmüyoruz sevgili arkadaşım, bu farkı kimse de bilmiyor!
Anakart yükseltem vidasını fazla sıktıysa kartı biraz bükmüş olabilirsin ve anakart büküldüğünde cpu hatası alıyor olabilirsin vidayı düzeltip yeniden dene inşallah bir şey olmamıştır.Kanka şeyden olabilirmi anakart yukselyme vidası sıkışmış anakarta
Kasanın uzerinde
Biostar a620mepro
Hayir
Cikaramadim olmuyorAnakart yükseltem vidasını fazla sıktıysa kartı biraz bükmüş olabilirsin ve anakart büküldüğünde cpu hatası alıyor olabilirsin vidayı düzeltip yeniden dene inşallah bir şey olmamıştır.
Bütün herşeyde sorun yokta ben psudan şüpheleniyorumAnakart yükseltem vidasını fazla sıktıysa kartı biraz bükmüş olabilirsin ve anakart büküldüğünde cpu hatası alıyor olabilirsin vidayı düzeltip yeniden dene inşallah bir şey olmamıştır.
Bütün herşeyde sorun yokta ben psudan şüpheleniyorumAnakart yükseltem vidasını fazla sıktıysa kartı biraz bükmüş olabilirsin ve anakart büküldüğünde cpu hatası alıyor olabilirsin vidayı düzeltip yeniden dene inşallah bir şey olmamıştır.
Ama PSU çalışmada ışık yanmaz kasada bende anlayamadım neden olduAnakart yükseltem vidasını fazla sıktıysa kartı biraz bükmüş olabilirsin ve anakart büküldüğünde cpu hatası alıyor olabilirsin vidayı düzeltip yeniden dene inşallah bir şey olmamıştır.
Herşeyi denedimde olmuyor klavyenin ışıklari yanıyor bide kasanın üstün isik yaniyorAnakart yükseltem vidasını fazla sıktıysa kartı biraz bükmüş olabilirsin ve anakart büküldüğünde cpu hatası alıyor olabilirsin vidayı düzeltip yeniden dene inşallah bir şey olmamıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.