Çözüldü PC Mac OS X boot sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Chameleon bootloader zarar görmez dimi hocam ?

Hocam son bi soru soracağım bundan başka sıkıntım kalmıyor. Extra klasöründeki org.chameleon.boot.plist dosyasında ki komutlar PC'yi boot ederken otomatik gelmiyor

Chameleon'un pkg uzantılı dosyasını yükledim Chameleon Wizard ile de boot dosyalarını hdd'ye attım doğru yapmış mıyım?

Hocam USB ile boot ederken " IntelCapri=3, npci=0x2000 " bu ikisi haricinde hiçbir komuta ihtiyacım olmuyor ama chameleon u PC'ye kurduktan sonra bunları yazıyorum boot kısmına faydası olmuyor

Hocam nedendir bilmiyorum ama bu hatayı vermeye başladı şimdi de.

Clover haricinde sistem açılmıyor.

USB wifiyi bulamadığım için bilgisayardan internete giremiyorum hocam kusura bakmayın resmini çektim büyük ihtimal olması gereken gibidir

Hocam warning yazan uyarıları hallettim superio yazan uyarıyı da hallettim tek kalan sorun
[IOBluetoothHost Controller USB Transport][configurePM] -- ERROR waited 30 seconds
**** [IOBluetoothHCIController][protected BluetoothHCIControllerTransportShowsUp] --- connected to the transport successfully

Dosya Ekleri

• 20150818_213707(0)-1-1-1.jpg
    20150818_213707(0)-1-1-1.jpg
    232,6 KB · Görüntüleme: 230
  • 20150818_225947.jpg
    20150818_225947.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 227
Plist dosyan hepten yanlış. Şu şekilde yap:
USB içinde extra klasörü olması lazım. Onun içndeki org.chameleon dosyasını kopyalayıp kullanabilirsin. Yada aşağıdaki gibi plist dosyana bunları ekleyebilirsin.
Kod:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
    <key>EthernetBuiltIn</key>
    <string>Yes</string>
 <key>GraphicsEnabler</key>
    <string>No</string>
   <key>Kernel Flags</key>
    <string>kext-dev-mode=1 npci=0x2000</string>
    <key>Legacy Logo</key>
    <string>Yes</string>
    <key>Timeout</key>
    <string>2</string>