PC mavi ekran verip HDD'yi̇ görmüyor

berkawn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir şey danışmak istiyorum. PUBG'ye girince oyun donuyor oyunda zar zor çıkıyorum tekrar girmek için bastığımda mavi ekran alıyorum. PC zar zor açılıyor ve açıldığında HDD gözükmüyor. HDD'yi tak çıkar yaptığımda düzeliyor ama PUBG'ye falan girmeyi denediğimde yine anlattıklarım oluyor.
Sorun HDD'den mi kaynaklı sizce?

Merhaba arkadaşlar, bir şey danışmak istiyorum. PUBG'ye girince oyun donuyor oyunda zar zor çıkıyorum tekrar girmek için bastığımda mavi ekran alıyorum. PC zar zor açılıyor ve açıldığında HDD gözükmüyor. HDD'yi tak çıkar yaptığımda düzeliyor ama PUBG'ye falan girmeyi denediğimde yine anlattıklarım oluyor.
Sorun HDD'den mi kaynaklı sizce?

Sorun gider ekranına gidiyor hocam 2. mavi ekrandan sonra orada bir başlangıç onarma yapar mısınız bir de HDD eskimi kaç yıllık.

2

2. mavi ekrandan sonra derken hocam tam olarak anlamadım. HDD eski sayılır.

Bir kez mavi ekran geldikten sonra kendini yeniden başlatmıyor mu yeniden başlarken tekrar mavi ekran verince sonrasinda onarıma gidiyor galiba.

Mavi ekran verip PC yeniden açılıyor. 2. bir mavi ekran almıyorum hocam. Sorunun kesin olarak HDD'den kaynaklı olduğunu bilsem yeni SSD alacağım.
Mavi ekranın fotoğrafını atarmısınız hataya göre yanıt verelim mavi ekranda yazıyor hatanın kaynağı.

Mavi ekranın fotoğrafını atar mısınız hataya göre yanıt verelim mavi ekranda yazıyor hatanın kaynağı.

Mavi ekranın fotoğrafını atarmısınız hataya göre yanıt verelim mavi ekranda yazıyor hatanın kaynağı.
Tekrar mavi ekran verir diye girdim oyuna bu sefer vermedi. Zaten hep olmuyor anlamadığım şekilde. HDD'yi teste sokacağım bir uygulama falan var mı bozuk mu değil mi diye anlayabileceğim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı