PC mi PlayStation 5 mi?

Yeni bir dünyaya yani konsol oyunculuğuna yelken açın PlayStation tadı gerçekten farklı bir deneyin oyun oynama isteğiniz yerine gelecektir diye düşünüyorum. Eskiden bende RTX 3050 Laptop vardı oyun oynamak istiyordum fakat oynayasım gelmiyordu masanın başına oturmak desen ayrı işkence, dizin üzerinde zaten rahat değil, TV'ye bağla desen konsol konforundan çok uzak. Şuan PS5 var istediğim oyunu anında açıyorum yok Steam launcher açılmasını beklemekmiş yok optimizasyon ayar derdiymiş yok drivermış bu dertlerden kurtulunca PlayStation'ı güzel de bir TV'ye de bağlayınca inanılmaz keyifli oluyor ve insanın oynayası geliyor. Ben bu yorumları kendime göre yaptım elbette sizin için PC daha kapsamlı olabilir fakat PlayStation özünde oyun ihtiyacını karşılıyor fazlası olmadığı için detaylı değil ve sorunlar ile karşılaşmıyorsunuz. Zaten hikâyeli oyunlar oynuyormuşsunuz elinizde iyi kötü iş gören bir bilgisayar size yeter Sony oyunlarını ve GTA 6'yı da PS5 ile ilk günden rahatça oynarsınız.

Yeni bir dünyaya yani konsol oyunculuğuna yelken açın PlayStation tadı gerçekten farklı bir deneyin oyun oynama isteğiniz yerine gelecektir diye düşünüyorum. Eskiden bende RTX 3050 laptop vardı oyun oynamak istiyordum fakat oynayasım gelmiyordu masanın başına oturmak desen ayrı işkence, dizin üzerinde zaten rahat değil, TV'ye bağla desen konsol konforundan çok uzak. Şu an PS5 var istediğim oyunu anında açıyorum yok Steam Launcher açılmasını beklemekmiş yok optimizasyon ayar derdiymiş yok drivermış bu dertlerden kurtulunca PlayStation'ı güzel de bir TV'ye de bağlayınca inanılmaz keyifli oluyor ve insanın oynayası geliyor. Ben bu yorumları kendime göre yaptım elbette sizin için PC daha kapsamlı olabilir fakat PlayStation özünde oyun ihtiyacını karşılıyor fazlası olmadığı için detaylı değil ve sorunlar ile karşılaşmıyorsunuz. Zaten hikâyeli oyunlar oynuyormuşsunuz elinizde iyi kötü iş gören bir bilgisayar size yeter Sony oyunlarını ve GTA 6'yı da PS5 ile ilk günden rahatça oynarsınız.

Dediğinize katılıyorum çok iyi açıklamışsınız hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı