PC parçalarının 2. el olup olmadığını nasıl anlarım?

Vatan öyle bir şey yapsa mağaza kapanır ya da oradaki elemanı kovarlar :) iade alınmış ürünler. Bilgisayarı gözünün önünde görürsen toplatırken ya da parçaları alırken öyle bir şey yapmaları imkansız.
Bal gibi de yapıyor ama kimse sesini çıkarmıyor. Biz ikinci el laptop aldık fakat sıfır biliyorduk öyle söylediler üstüne basa basa sonra Mcaffe diye bir programdan öğrendik. Babama anlatmaya çalışınca yauuw wadan üyle iş yabmaz diye bir cevap aldık. İnternet bu tarz şikayetler ile dolu yani anlayacağın bal gibi satıyor.

Ben kasayı montajlı olarak istedim ve kutular zaten açılmış olacak, o yüzden yazılımlı bir çözüm bulmak istiyorum.

İade edilmiş ürün yollamaya da hakları yok. Umarım yazılım ile parçanın geçmişini görebilirim.
İade edilmiş ürünleri çöpe mi atsınlar? Kendinin satıcı olduğunu düşün biri bir şey alıp iade etse ne yaparsın onu?

İade edilmiş ürünleri çöpe mi atsınlar? Kendinin satıcı olduğunu düşün biri bir şey alıp iade etse ne yaparsın onu?
Bana ne kardeşim bana niye satıyorlar gitsinler aldıkları fabrikaya göndersinler. Umarım aldığın 7000 TL'lik bir ürün ikinci el çıkar benim ne hissetiğimi yakından anlarsın.

HDD sentinel indir ve SSD' nin üzerine bas orada kaç kere çalıştırıldığı yazacaktır. Eğer çok çalıştırılmadıysa sıkıntı yoktur. Ayar yapmak için çalıştırabiliyorlar.

Çok endişe ediyorsanız kendiniz toplamanız gerekiyordu. Size yazılan cevapları da anlamıyorsunuz bu durumda yapılacak bisey yok. Yazılımla öğrenebileceğiniz bir durumda değil. O yüzden keyfini çıkarın kuruntu yapmanın alemi yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı