Xbox One satılıp PS 5 alınır mı?

• Konuyu başlatan dekk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 273

dekk

Femtopat
Daha fazla  
bütçe:13bin(Xbox sattıktan sonra)

Xbox One +2kumanda +Forza 5 satıp PS 5 alacağım mantıklı bir karar mı?(kumandalardan biri 2tuşu bozuk ama sadece hissiyat diğeri mükemmel durumda)

Son düzenleme:
Xbox One +2 kumanda + Forza 5 satıp PS 5 alacağım. Mantıklı bir karar mı?

Sonrasında oyunlara gücünüz yetecekse mantıklı karar olur. Şahsen PS çok hoşuma gidiyor ama Series S'ya da X deseydiniz bir daha düşünün derdim One biraz daha eskide kalıyor bu serilere göre. Yanlış düşünüyorsam arkadaşlar yardımcı olur. Konsol hakkında bilgim fazlaca yok hocam. Bunu bir vatandaş görüşü gibi görün yetkili değil :)

Sonrasında oyunlara gücünüz yetecekse mantıklı karar olur. Şahsen PS çok hoşuma gidiyor ama Series S'ya da X deseydiniz bir daha düşünün derdim One biraz daha eskide kalıyor bu serilere göre. Yanlış düşünüyorsam arkadaşlar yardımcı olur. Konsol hakkında bilgim fazlaca yok hocam. Bunu bir vatandaş görüşü gibi görün yetkili değil :)

Ayn bende zaten 7yıl önce filan aldık o kadar çok oyununu oynadım ki artık ilgimi çekmiyor yeni deneyimler yeni şeyler denemek için de istiyorum aslında.

Kesinlikle alınır. PS Plus abonelik sistemi özellikle yeni Playstation sahibi olacaklar için harika oyunlar içeriyor. 12 aylık alırsanız aylık 33tl'ye uzun süre götürecek yüzlerce kaliteli oyun oynarsınız. Yani oyun fiyatlarını düşünmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı