PC satıp Xbox One X almak

ladyEleven

Centipat
Arkadaşlar, şu anda kullandığım bilgisayarımı satıp Xbox One X almak mantılı mıdır?
PC özellikleri.
İ56500.
DDR3 anakart.
8 GB DDR3 1600MHz RAM.
RX570 4 GB.
1TB harddisk.

Xbox One X bildiğim kadarıyla güçlü bir konsol 4K TV'de var. Xbox alıp Gamepass EA acces ile oyun oynamak mantıklı mıdır?

Arkadaşlar, şu anda kullandığım bilgisayarımı satıp Xbox One X almak mantılı mıdır?
PC özellikleri.
İ56500.
DDR3 anakart.
8 GB DDR3 1600MHz RAM.
RX570 4 GB.
1TB harddisk.

Xbox One X bildiğim kadarıyla güçlü bir konsol 4K TV'de var. Xbox alıp Gamepass EA acces ile oyun oynamak mantıklı mıdır?
En iyisini siz bilirsiniz ama bence pek mantıklı değil. Onun yerine sisteminizi yükseltebilirsiniz.

PC özellikleri.
İ56500.
DDR3 anakart.
8 GB DDR3 1600MHz RAM.
RX570 4 GB.
1TB harddisk.

Bir PC kullanıcısı olarak ve daha önceden Xbox kullanan biri olarak naçizane tavsiyem yine bilgisayardır. Ne kadar EA Game Pass güzel oyunlar verse de.

Gerçekten güçlü fakat bu PC'yi rahat bir şekilde kullanıyorsan satma.Yeni çıkacak ve fiyatı çok ucuz olan bir konsol çıkacak.Xbox Series S sadece 2200 - 2500 TL arası olacak.Birikmişin yoksa satıp al.

Xbox One S de alabilirsin. Onun da 4K desteği var ama tabii ki X kadar performanslı olmayacaktır. Ama gerçekten iyi bir fikir mi düşün karar ver çünkü Xbox'ı kullanma alanın çık sınırlı. Pişman olmak istemezsin. Ayrıca sisteminizin ederi anca 2. el almaya yeter ve çok güvenli değil ikinci el almak.

Hocam, doğru One X güçlü bir konsol. Fakat desteği 2 ya da 3 yıl kadar sürebilir. İllaki konsol niyetiniz varsa, bence yeni nesil bekleyin.

Bana göre mantıklı. Kafanız rahat eder acaba şu oyunu açacak mı konusunda. Aşırı mantıklı.

Hocam yeni konsollar çıkacakken Xbox One X almak pek mantıklı değil bence. Yeni çıkacak series s de alınabilir.

4000 fazla olursa alamam işte umarım One X fiyatı düşer en azından.
Gerçekten güçlü fakat bu PC'yi rahat bir şekilde kullanıyorsan satma. Yeni çıkacak ve fiyatı çok ucuz olan bir konsol çıkacak. Xbox series s sadece 2200 - 2500 TL arası olacak. Birikmişin yoksa satıp al.

Ülkeye girişi 2600 falan vergilerle 4500 5000 olmazsa alırım.
Bana göre mantıklı. Kafanız rahat eder acaba şu oyunu açacak mı konusunda. Aşırı mantıklı.

Aynen şu an DDR3 yani en az 1200 TL masrafı var onun yerine satıp RDR2 Forza Horizon FIFA'yı falan kasmadan oynamak istiyorum.
Yeni nesil konsollar gelirken çok mantıklı bir hareket olmaz bence.

1 Ay bekleyip fiyatlara bakarak almak en iyisi galiba bana göre One X hala piyasadaki oyunları oynatır ve 3 4 yıl gideri var gibi ama series s 3500 falan olursa series s alırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı