PC satıp Xbox Series S alınır mı?

ademkacir

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler diliyorum herkese,
GTX 660, i7 3770, 8 GB RAM'lı bir kasam var haliyle bayağı eskide bunu satıp 7-8 bin TL'ye ikinci el anca 1660 GTX seviyesinde PC'ler alabiliyorum. PC almak yerine Xbox Series S 5-6 bin TL'ye almak mantıklı mıdır?
LoL Valorant falan oynamayı bıraktım akşamları vakit bulursam FIFA'dır Forza Horizon falan oynuyorum zaten bu PC ile artık hiçbir oyunu oynayamaz hale geldim. Sizce PC'den Xbox'a geçmek mantıklı bir hamlemi.
Ayrıyeten Google'da bir şey araştırma olsun YouTube'dir Netflix falandır bunlar Xbox'da olan şeyler galiba öyle biliyorum, bilgisayar kadar kapsamlı olmasa da Xbox kendi içinde de bir sistemi var değil mi?

Bir de şey soracağım, One X alınır mı bu zamanda bile?

İkinci el alacak Series X'i. O halde aralarında 2-3 bin TL oynuyor. Zaten konsol garantili olduktan sonra problem olmaz diye düşünüyorum. Bir ara ben de alacaktım, PC topladım onun yerine.

Series S alınmayacak kadar fark yok hocam ama evet bayağı fark var aralarında. Bayağı Series S kötülemiş gibi oldum da dediğim gibi kendim de kullanıyorum güzel cihaz yani. Çatır çatır oynatıyor, ki asgari 3-4 yıl daha oynatmaya devam eder. Fakat Series X aradaki 2-3 bin TL'ye göre çok daha geleceğe dönük ve iyi bir performans sunuyor, demek istediğim o.

3-4 yıl uzun bir süre ya ne olur ne olmaz belli olmuyor hocam :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı