PC sattığım adam rahat bırakmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satmacak o zaman boş konuşmanın anlamı yok!

Eksik ürün satın alınca senin tepkinde böyle olacağına eminim.

Ortada tüm kanıtlar ve planlanmış bir tehdit var adalet bu tür kanıtlar olduktan sonra sonuna kadar işliyor hiç merak etme suç duyurusunda bulun ben olsam bir avukat tutup sonuna kadar devam ettirirdim.

İki tarafta haksız. Ama bence yüzde 75 suç sizde. Hocam adam ilk mesaj yazdığında neden cevap vermiyorsunuz? İnsanın bir müddet sonra sinirlenmesi aşırı normal. Sonuçta göndereceğim deyip göndermiyorsunuz. 2 dakika "müsait değildim gönderemedim en yakin zamanda göndereceğim" demek bu kadar zor olmamalı. Arkadaş da tehdit ederek haklı olduğu konuda haksız konuma düşürüyor kendisini.

Dostum benim kanaatimce adama düzgünce arıza dışında iade yapamayacağını dile getir kumandayı göndereceğini söyle ve gecikmeden dolayı özür dile. Eğer hala devam ediyorsa şikayet etmekten çekinme. Kimsenin, kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok.

Aynısı bana yapılsa sinirlenirim çok ayıp ettin arada kaç gün var kızmak da haklı ancak tehditler olayı yanlış gere götürüyor, parayı alıp umursamaz yaparsan böyle olur özel işlerini erteleyip 2 saatini ayırsaydın çok güzel olacaktı her şey, aynısı sana yapılsa sıkıntı yok deyip 1 hafta bekler mıydın yoksa darlar miydin ben koskoca şirketleri darlıyorum aradan 2 gün geçince gel ki ikinci el ürün aldıysam ararım kardeşim neden eksik parçayı getirmiyorsun filan derdim sen telefonu bile açmamış sadece sebebini şöyle 3 gün nasıl görmezden gelirsin hayret.

Kumandayı adama ver işlerinin olduğunu söyle gelip almasın ama kargoyla ver ne olur ne olmaz özür dile veya telefonun bozulduğunu falan söyle hata sizde internetten bir ürün satın alıp parçası gelmemesi gibi bir şey yaptığınız özür dileyip kumandayı verin karşı taraf sinirlenmekte haklı ancak tehdit etmekte haklı değil.

Kumandayı adama ver işlerinin olduğunu söyle gelip almasın ama kargoyla ver ne olur ne olmaz özür dile veya telefonun bozulduğunu falan söyle hata sizde internetten bir ürün satın alıp parçası gelmemesi gibi bir şey yaptığınız özür dileyip kumandayı verin karşı taraf sinirlenmekte haklı ancak tehdit etmekte haklı değil.

Adam telefon bozuksa nasıl görüldü diye sorarsa ne diyecek?
Tehdit dışında tüm suç satıcının.

Dostum benim kanaatimce adama düzgünce arıza dışında iade yapamayacağını dile getir kumandayı göndereceğini söyle ve gecikmeden dolayı özür dile. Eğer hala devam ediyorsa şikayet etmekten çekinme. Kimsenin, kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok.

Ürünün hepsini yollamamış arkadaş iadeyi tabii ki alacak.

Adam abartmış gibi ama siz cevap vermediğiniz için sinirlenmiştir. Olay büyümeden özür dile görmemişim de. Sonra da gönder kumandasını.

adam elden aldı evimde unutmuş kumandayı kendisi bile 1 gün sonra farketti o kadar umurunda değil

adam elden aldı evimde unutmuş kumandayı kendisi bile 1 gün sonra farketti o kadar umurunda değil

Adam sizi dava etse haklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı