PC sattığım adam rahat bırakmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birini tehdit etmenin elbette haklı bir yanı yok ancak geri kalan hususlarda karşıdaki şahıs haklı. Her şeyin başında kumanda dahil değil desen bu olaylar olmayacaktı bile.

Tekrar söyleyeyim tehditlerin savunulacak bir yönü yok elbette. Onun dışındaki kısım hakkında konuşuyorum.

Merhaba yaklaşık 20-25 gün önce bir PC sattım, adam almaya geldiğinde PC kumandasıda gördü ve kumandada dahil değil mi dedi, normalde dahil değildi aklımda bile değildi olsun abi dedim, evden ayrılırken almayı unutmuş sonraki gün aradı beni bende kargo ile yollarım abi birkaç gün sonra dedim ve konu kapandı. Bundan sonra müsait olmadığım için 3 4 gün kadar mesajına bakamadım kişisel işlerim yüzünden ve birkaç gün sonra böyle yazdı bana bende emrivaki konuştuğı için cevap vermeme kararı aldım ve daha da tehtidkar konuşmaya başladı bugün açmamama rağmen 9 10 kere aradı beni, ve en son mesajı attı, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum polise mi şikayet etmeliyim? Çünkü tedirgin ediyor beni ne yapmam gerekir bu durumda bilmiyorum. Polise başvursam ne gibi süreçlerden geçerim.
Adam haklı hocam.

Ben olsam karakola giderdim oradan da adliyeden dava işlemini başlatırdım böyle serserilere ders vermek lazım.

Ver adamın kumandasını, adamı yanlışa sevk etmişsin, yapmaması gereken şeyi yapmış belli ki adan, iade edecek diye sattığın malı tutuşmuşsun, niye insanları zorluyosunuz, söz vermişsin sözünde dur, cevap vermemek ne demek, adamı sinirlendirmişsin, haklı gibi bir de burada paylaşıyorsun, musait değilsende söyle, paranı alırken musait değilim bir hafta sonra ver der misin?

Ben olsam karakola giderdim oradan da adliyeden dava işlemini başlatırdım böyle serserilere ders vermek lazım.

Aynen adama 1hafta 10 gun cevap verme tenezuul etme bir de üstüne git şikayet et bu adam evini de biliyor daha sonra başına ne gibi bir belalar alabileceğini biliyor musun? Yaptığı şey neredeyse dolandırıcılık ürünu teslim edicem deyip adama cevap dahi vermiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı