Daha fazla
- Meslek
- Üniversite Öğrencisi
Eğer sen satarken baştan fiyata şu da bu da dahil diye sattiysan ve gondermediysen adam haklı tabii yaptığın dolandiricilik bir de haklıymış gibi konu açıyorsun. Ben bir şey satın alacağım 2. el de olsa eksik çıksa o adamın peşini bırakmam gerekirse tehdit ederim. Bir mal satiyorsan arkasında duracaksın adama ürününü gönderiyorsan parasını iade et.
Sen birine bir Mali satıp parasını alıp ürünü eksik yollayıp dolandirici gibi cevap vermezsen herkes tehdit eder. Ben de daha önce çok elektronik sattım 2. el ama her şeyini düzgün ve eksiksiz yolladım ve sattiktan sonra kimse geri dönüp yok şurası bozuk yok şöyle böyle demedi çoğu sadece ürün varınca teşekkür etti o kadar. Ortalık dolandiricj kaynıyor adam ne düşündü de kimbilir tehdit ediyor.
Tehdit eylemi çok mu normalde bir de "neden tehdit ediliyorum" diye sorgulayacak? Normal bir insan tehdide başvurmaz zaten. Karşısındaki insan psikolojik olarak sorunlu biri belli ki.
En iyisini yapmışsın dostum benim. Tehdide karşı olgun davranmışsın açıkçası. Tebrik ederim seni.
Sen birine bir Mali satıp parasını alıp ürünü eksik yollayıp dolandirici gibi cevap vermezsen herkes tehdit eder. Ben de daha önce çok elektronik sattım 2. el ama her şeyini düzgün ve eksiksiz yolladım ve sattiktan sonra kimse geri dönüp yok şurası bozuk yok şöyle böyle demedi çoğu sadece ürün varınca teşekkür etti o kadar. Ortalık dolandiricj kaynıyor adam ne düşündü de kimbilir tehdit ediyor.
Son düzenleme: