PC Şimdi Alınır mı?

Dolar düşmez. Pazartesi yeni bir yükseliş olacak bence. Pazartesi amerika'nın alüminyum, demir,çeliğe getirdiği ek vergiler devreye girecek. Durum vahim. Pazartesi 09:00-10:00 arası çok tehlikeli ki dolar 7 TL'yi test edecek ve bana göre geçecek, ilerleyen uzun vadede 6,30-6,50 arası gidip gelir. 5,50 TL artık hayal. Dolar 6 TL'ye bile düşmez artık.

Dolar yılbaşında 9,5 olacak diyorlar pek inandırıcı gelmese de. Benim önerim parayı yükselen bir para birimine çevirip beklemek ekonomik kriz kapıda belki de başladı.

Dolar düşmez. Pazartesi yeni bir yükseliş olacak bence. Pazartesi amerika'nın alüminyum, demir,çeliğe getirdiği ek vergiler devreye girecek. Durum vahim. Pazartesi 09:00-10:00 arası çok tehlikeli ki dolar 7 TL'yi test edecek ve bana göre geçecek, ilerleyen uzun vadede 6,30-6,50 arası gidip gelir. 5,50 TL artık hayal. Dolar 6 TL'ye bile düşmez artık.
dolar elbet geçicek doları durdurmanın bir yolu yok ( sade dolar değil bütün para birimleri türk lirası karşısında değer kazanıyor) yaptığımız bir araba yok teknklojik alet yok turist gelince hatıra diye yabancı firmanın t shirti şapkası satılıyor şu an ekonomik krizdeyiz acilen ödenmesi gereken 181 milyar dolar borç var

Bundan 1 yıl önce konu açanlara da ''BEKLEYİN'' diyenler oldu, 2 yıl önce de açanlara ''BEKLEYİN'' cevabı verenler oldu. Şimdi size de aynı cevabı verenler oldu. Beklerseniz zarar edersiniz size söylüyorum! O yüzden alın gitsin.
Düşerse verecek misin farkını? Bu kurda millete sistem toplatmayın piyasayı takip etmeden kafadan yorum atmayın adamlar 5-10 bin lira para koyuyolar yazıktır.

Düşerse verecek misin farkını? Bu kurda millete sistem toplatmayın piyasayı takip etmeden kafadan yorum atmayın adamlar 5-10 bin lira para koyuyolar yazıktır.
Ya Allah aşkına düşse ne kadar düşecek? Bir anda 1 TL mi düşecek? Yapmayın etmeyin. Aynısını hep yazıyorlar ama düşmüyor işte düşmüyor! Bu kadar basit. Bekliyecekseniz daha çok beklersiniz!

Ben PC toplayalı 6 ay oldu sanırım o zaman da herkez diyordu dolar düşermi düşermi düşmez kardeşim doların çıktığı kadar düştüğü görülmedi şuanda 6,41 seviyelerinde en fazla 6 olsa ne olur siz sanıyormusunuz 3 e kadar inecek ve sana tavsiyem yine bekle şuanda karışık ülke biraz ama hafif iniyorken tekrar daha çok inmesini bekleme hemen al ben en son 3,90 u görmüştüm hafta sonu 3,70 oldu hemen aldım sistemim belkide 1000 tl kesin koydu neyse sana bol şans yapacak birşey yok ülkenin hali hiç iyi değil umarım herşey iyi olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı