PC Şimdi Alınır mı?

Umarım yaşın büyüdüğünde maaş kazanmanın ne olduğunu anlarsın. 8Bin liraya sistem 1060lı sistem kurduruyorsunuz gaza getirip gerçek hayatta böyle insanlara çok güzel laflar var da burada izin vermezler.

Türkiye halkı hakediyor? :D Ya hakikaten sanal ortam cesaret hapı ya.
Kendi maaşımı zaten kazanıyorum. Şunu söyleyeyim, 1060'lı sistemler dolar artmadan önce çok daha ucuza alınıyordu -ki zaten kullandığım 1060'lı sistemi 3700 TL'ye aldım- ama dolar arttıkça bu sistemlerin fiyatları da arttı. Demem şu ki, ileriki zamanlarda bu sistemleri 10000 TL'ye alacağız. Elinde TL varken sistem toplamak isteyen beklememeli yoksa fiyatlar artar ve daha düşük bir sistem toplanır. Dolar var ise beklemek gerekiyor çünkü TL değer kaybetmeye devam edecek ve bu parayı TL'ye çevirdiğimizde elimize çok iyi bir bütçe geçecek.

Türkiye halkı hakediyor? :D Ya hakikaten sanal ortam cesaret hapı ya.
Sanal ortam cesaret hapı? Ülkenin başına gelenlerden ve ülkenin başına getirdiklerinden halk sorumludur. Kendi elleri ile oy verdiler. Umarım 3 maaş değil de bir ekran kartını 10 maaş ile anca alabilecek duruma gelirler belki o zaman anlarlar.

Teknoloji konusunda pek iyi sayılmam ama bir dolar yatırımcısı olarak şunu söyleyebilirim kimseye güvenme. Kendine nasıl uygun görüyorsan öyle davranmalısın. Şimdi burda birisi bekle dolar düşecek der düşmez almadığına pişman olursun. Birisi daha da yükselecek der düşer aldığına pişman olursun. O yüzden en iyisi senin ne düşündüğün. Eğer alacağım parçalar için vereceğim para beni zor duruma sokmayacaksa ben şuan direkt alırdım. Ama dolar bu kadar yüksekteyken bilgisayar parçasına ayıracağım para beni zor durumda bırakacaksa kesinlikle biraz daha beklerdim.

Umarım mesajımı almışsındır.

Konuya en yararlı mesajı bırakmışsınız ve kimse de farkedememiş. Herkes hala alsın almasın derdinde. Ağzına sağlık ustam.

Milleti dinlemeyin kardeşim ben 8K paraya kurdum sistemi ama aşırı zorladım kendimi ama en azından karşılığını aldığım parçalara sahibim. 1060a 7-8K para verip bir de aylarca onun için çalışacağımı bilsem toplamam PS4 alır veya hiç almaz twich izlemeye devam ederdim çok ciddi rakamlardan bahsediyoruz 10bin lira veri sistemi kurduğunuzda ultraya alamamak veya yeni çıkan bir oyunda takılmaları görmek hoş olmazdı. Paran çok ise al yok ise vazgeç PC işinden.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı