PC temizliği

Hayrettin Metin

Centipat
Katılım
13 Şubat 2021
Mesajlar
19
Yer
Omnitrix
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar toplarken alel acele toplamıştım. Hiç kablo gizleyemedim, etrafta duruyor. Ben de tüm parçaları çıkarıp tekrar sağlıklı bir şekilde takayım dedim. Hem de temizlemiş olurum dedim. Bu işlem bilgisayara zarar verir mi? Performans kaybına yol açar mı?
Tüm parçalar için geçerli bu işlem.
 
Neden zarar versin? Kablolama yapmak hava akışını iyileştirip sıcaklık değerlerini düşürebilir.
 
Bilgisayar toplarken alel acele toplamıştım hiç kablo gizleyemedim etrafta duruyor bende tüm parçaları çıkarıp tekrar sağlıklı bir şekilde takayım dedim hem de temizlemiş olurum dedim. Bu işlem bilgisayara zarar verir mi? Performans kaybına yol açar mı?
Tüm parçalar için geçerli bu işlem.
Zarar vermez hocam. Aynı şekilde eğer düzgün yaparsanız performans kaybına da yol açmaz.
 
Hayır, zarar vermez. Eğer kabloları düzenlerseniz kasa güzel gözükür ve sadece bileşenler gözüktüğü için pc'yi ne zaman temizleyip ne zaman temizlemeyeceğinizi rahat bir şekilde görürsünüz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı