PC toplama hayali

Mustafa SALINAN

Hectopat
7. sınıftan beri yazları aylık 1.5 2K arası çalışıp aile içi sıkıntılarımızdan dolayı tüm parayı aileme verdim. Bu işten mutsuz değilim. Aileme destek oldum fakat bir PC hayalimi gerçekleştiremiyorum. Ne bu fiyatlar ulan? PC'deki işlemcide APU da yok eski bir şey 200 TL bandında bir kart alacağız. Kaç aydır alamadık şu an yasak var çalışamıyorum. Derslere girerken sıkıntı oluyor. Acil ekran kartı lazım para yok. Bir PC toplama hayalim vardı, vazgeçtim, gram hevesim kalmadı. Artık ben de isterdim GTA 5'i Full ultraya çekip, realism grafik moduyla mis gibi oynamayı ama olmuyor. Forumda olmasak acayip küfür edesim var şu an sisteme. Ulan alt tarafı 200TL'lik kart taksitler evi geçindirmeye anca yetiyor acil lazım ekran kartı sadece görüntüyü düzgün vermesi yeterli. Yok abi alamadık bir türlü ne yapacağımı şaşırdım. Bizimkiler de almak istiyor ama çıkışmıyor para. Kaç yıldır ekranı kırık kendi kendine basan telefonumu kullanıyorum. Technopat Sosyal bir yazım hatam varsa lütfen engel atmayın. Gerçekten yazması zor oluyor. Bu arada acındırma veya dilenmek için yazmadım. Bir dertleşelim grup olarak diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
7. sınıftan beri yazları aylık 1.5 2K arası çalışıp aile içi sıkıntılarımızdan dolayı tüm parayı aileme verdim. Bu işten mutsuz değilim. Aileme destek oldum fakat bir PC hayalimi gerçekleştiremiyorum. Ne bu fiyatlar ulan? PC'deki işlemcide APU'da yok eski bir şey 200 TL bandında bir kart alacağız. Kaç aydır alamadık şu an yasak var çalışamıyorum. Derslere girerken sıkıntı oluyor. Acil ekran kartı lazım para yok. Bir PC toplama hayalim vardı, vazgeçtim, gram hevesim kalmadı. Artık ben de isterdim GTA 5'i Full ultraya çekip, realism grafik moduyla mis gibi oynamayı ama olmuyor. Forumda olmasak acayip küfür edesim var şu an sisteme. Ulan alt tarafı 200TL'lik kart taksitler evi geçindirmeye anca yetiyor acil lazım ekran kartı sadece görüntüyü düzgün vermesi yeterli. Yok abi alamadık bir türlü ne yapacağımı şaşırdım. Bizimkiler de almak istiyor ama çıkışmıyor para. Kaç yıldır ekranı kırık kendi kendine basan telefonumu kullanıyorum. Technopat Sosyal bir yazım hatam varsa lütfen engel atmayın. Gerçekten yazması zor oluyor. Bu arada acındırma veya dilenmek için yazmadım. Bir dertleşelim grup olarak diye.

Dostum çok haklısın fiyatlar çok saçma sabırlı olmanı istiyorum. Sağlığın yerinde olsun. Daha ne bende rahatsızlıklar var. Bana en iyi PC verin yine de o rahatsızlıklarımın rahatlatmaz. O yüzden sabırlı ve azimli olun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Hometech bile 2500 3000 TL olmuş cidden o markayı bedava verseler almam deneyimledim cidden yazık.
Yapacak bir şey yok. Özellikle uzaktan eğitim için 1 ay bile götürmeyecek bilgisayarları almak zorunda aileler. Durum belli bütçe belli. Özellikle uzaktan eğitim dert oldu. Öğretmenler bile zar zor canlı ders yapabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı