KararVeremeyen
Hectopat
Daha fazla
Bir öneride bulunacağım: Kendine ucuza -100-250 TL civarında vardır- bir gitar alabilirsin. Bir kursa gitmene de gerek yok. Tab okumayı öğrenirsen, youtube üzerinden videolara bakarsan kendince gelişirsin. Ben öyle yapmıştım.7. sınıftan beri yazları aylık 1.5 2K arası çalışıp aile içi sıkıntılarımızdan dolayı tüm parayı aileme verdim. Bu işten mutsuz değilim. Aileme destek oldum fakat bir PC hayalimi gerçekleştiremiyorum. Ne bu fiyatlar ulan? PC'deki işlemcide APU da yok eski bir şey 200 TL bandında bir kart alacağız. Kaç aydır alamadık şu an yasak var çalışamıyorum. Derslere girerken sıkıntı oluyor. Acil ekran kartı lazım para yok. Bir PC toplama hayalim vardı, vazgeçtim, gram hevesim kalmadı. Artık ben de isterdim GTA 5'i Full ultraya çekip, realism grafik moduyla mis gibi oynamayı ama olmuyor. Forumda olmasak acayip küfür edesim var şu an sisteme. Ulan alt tarafı 200TL'lik kart taksitler evi geçindirmeye anca yetiyor acil lazım ekran kartı sadece görüntüyü düzgün vermesi yeterli. Yok abi alamadık bir türlü ne yapacağımı şaşırdım. Bizimkiler de almak istiyor ama çıkışmıyor para. Kaç yıldır ekranı kırık kendi kendine basan telefonumu kullanıyorum. Technopat Sosyal bir yazım hatam varsa lütfen engel atmayın. Gerçekten yazması zor oluyor. Bu arada acındırma veya dilenmek için yazmadım. Bir dertleşelim grup olarak diye.