PC Toplama İçin Hangi Siteler Güvenilirdir?

Diyelim teknobiyotik veya inventustan alışveriş yaptım. Toplayarak getiriyorlar sanırım o siteler yani öyle bi seçenek mevcut. Peki seçtiğim eşyaların kutuları bana geliyor mu ?

Bakıyorum vatandan bir soğuma geldi size.

Sanırım.. Şimdi düşününce bahsettiğimiz siteler 2017 yılına girdik yani yeterince büyüdüler, kitleleri de arttı. Mağdur olmayacağımı düşünmeye başladım. Tabi sizin de fikirleriniz sayesinde oldu bu. Heyecanlıyım bakacağız [emoji5][emoji1]

@dgknovck Benim bildiğim kadarıyla teknobiyotik sadece internetten alışverişe açıktır. Yerinde destek gibi bir sistemleri yok diye biliyorum. Çünkü hiç bir iletişim adresi belirtmemişler.

@Jira Sana şöyle anlatıyım mesela bir telefon alıcaksın direk satış mağazasından 1000 lirayamı alırsın yoksa telefoncudan 900 liraya mı? Anlatmak istediğim şey bu biri koskoca teknoloji zinciri biri internet firması :/

Buradaki bilgilerden öğrenmek istediklerini her türlü öğrenebilirler hocam. Ben bu şekilde tanışmıştım bu firma ile.

Dosya Ekleri

• iletişim.JPG
    28,9 KB · Görüntüleme: 77
Telefonumu hepsiburada dan, Sistemimi sinerjiden, Ekipmanları mı da Amazondan aldım. Bunların hepsi internet sitesi. Ve bir sıkıntı yaşamadım.
Bende sana bir soru sorayım. Vatanda bir ürün 1000 TL iken diğer sistem bileşenleri satan yerlerde 900 TL ve aynı ürün. Cebinizden niye yok yere 100 TL daha çıksın ki? Satış sonrası destekte de biraz araştırırsan son derece ilgililer ve bilgililer. Daha önce alışveriş yapanlar bilir zaten. Boş yere tartışmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…