PC Toplama İçin Hangi Siteler Güvenilirdir?

Dediğim gibi İstanbul'da yaşıyorsanız teknobiyotiğin satış mağazasını ziyaret edin konuşun görüşün derdinizi anlatın.Daha sonra Bahçelievlerdeki vatanbilgisayara gidin o mazağa ile de görüşün konuşun. :) Hangisi tatmin ederse o mağazadan alışverişini yaparsın. :)

Diyelim teknobiyotik veya inventustan alışveriş yaptım. Toplayarak getiriyorlar sanırım o siteler yani öyle bi seçenek mevcut. Peki seçtiğim eşyaların kutuları bana geliyor mu ?

@dgknovck Benim bildiğim kadarıyla teknobiyotik sadece internetten alışverişe açıktır. Yerinde destek gibi bir sistemleri yok diye biliyorum. Çünkü hiç bir iletişim adresi belirtmemişler.

@Jira Sana şöyle anlatıyım mesela bir telefon alıcaksın direk satış mağazasından 1000 lirayamı alırsın yoksa telefoncudan 900 liraya mı? Anlatmak istediğim şey bu biri koskoca teknoloji zinciri biri internet firması :/

Buradaki bilgilerden öğrenmek istediklerini her türlü öğrenebilirler hocam. Ben bu şekilde tanışmıştım bu firma ile.

Dosya Ekleri

• iletişim.JPG
    iletişim.JPG
    28,9 KB · Görüntüleme: 77
@dgknovck Benim bildiğim kadarıyla teknobiyotik sadece internetten alışverişe açıktır. Yerinde destek gibi bir sistemleri yok diye biliyorum. Çünkü hiç bir iletişim adresi belirtmemişler.

@Jira Sana şöyle anlatıyım mesela bir telefon alıcaksın direk satış mağazasından 1000 lirayamı alırsın yoksa telefoncudan 900 liraya mı? Anlatmak istediğim şey bu biri koskoca teknoloji zinciri biri internet firması :/
Telefonumu hepsiburada dan, Sistemimi sinerjiden, Ekipmanları mı da Amazondan aldım. Bunların hepsi internet sitesi. Ve bir sıkıntı yaşamadım.
Bende sana bir soru sorayım. Vatanda bir ürün 1000 TL iken diğer sistem bileşenleri satan yerlerde 900 TL ve aynı ürün. Cebinizden niye yok yere 100 TL daha çıksın ki? Satış sonrası destekte de biraz araştırırsan son derece ilgililer ve bilgililer. Daha önce alışveriş yapanlar bilir zaten. Boş yere tartışmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı