PC Toplama vs PS4

Bütçe 2700TL

• PS4 + Oyunlar

Oy: 5 29,4%
  • Toplama PC

Oy: 12 70,6%

• Oy verenlerin toplamı
    17
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emre Karahan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 2700TL.
Sizce güzel bir sistem mi toplayayım, yoksa PS4 + oyunlar mı alayım?

Not: Şu an konsol olarak Xbox 360'ım var.
2. Not: Şu anki PC GTA 5 en düşük ayarlarda 20 FPS filan alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz oyun bilgisayarı toplamak için müsait. Bu nedenle PS4 almanın bir mantığı yok diye düşünüyorum. Yeni konu açıp sistem tavsiyesi isterseniz, daha net karar verebilirsiniz.

O bütçeye güzel bir bilgisayar alınır. 1400-1500 TL bütçeniz varsa PS 4 alın. Fakat 2000 TL üstü bütçeniz varsa toplama bilgisayar alın.

O bütçe sadece cihaz değil oyun içinde. Bu yüzden pc toplanmaz. Al bir Ps4 çak Last of us ve istediğin oyunları. Edilen laflara hiç aldırma. Sonuçta şöyle bir olay olacak: Altta

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 574
Konsol candır ya. Bitane PS4 Al bence. Ben PS4 Çıkarken PS3 Almıştım hala zevkle oynuyorum. Ha 2600 TL'ye bilgisayar toplayıp 100 TL'ye G2A'dan oyun alırsan sorun yok.

Kesinlikle ps4 alın. Çünkü ps4 yerine pc almak için en az Gtx960'lı bir sistem lazım o da size 3000 tl ye patlar ve bütçenizi 3000 tl ye çıkarsanız bile oyunlara para ayırmakta sıkıntı yaşarsınız. Bence Ps4 alıp oyunları ps4'de multimedya işlerinizi ve diğer bilgisayar gerektiren işlerinizi şimdiki bilgisayarınızdan yapın. Şimdiki bilgisayarınız sizin bütün multimedya işlerinizi gidercektir. Ps4 sizi asla üzmez.

3000 Falan patlamaz. 2500 TL'ye hallolur. Ama PS4 ileri zamanda oyun sıkıntı oluyor. Yoksa kesinlikle PS4.

2500'e patlasa bile işletim sistemi alsa 2800 yapar. Ayrıca siz oyunları karşılaşırken pc'nin dijital ps4'ün kutulu versiyonları ile karşılaştırıyorsunuz. Pc oyunalarının kutulu versiyonları Gitti gidiyor'da hemen hemen aynı. Bence oyun paralarını bu kadar abartmak saçma.

PC Oyunları PS4 Oyunlardan çok daha ucuz hiçte saçma falan değil! Bende PS4 Taraftarıyım ama 3500 Gibi bir meblağ olmadıkça PS4'te istediğiniz tüm oyunları alamazsınız takas yapacak yerde öyle kolay bulunmuyor. Daha dün 2 Dolara Watch Dogs buldum sen bana PS4'te 2 Dolara Watch Dogs bul bende sana hak vereyim güzel kardeşim.

PC Oyunları PS4 Oyunlardan çok daha ucuz hiçte saçma falan değil! Bende PS4 Taraftarıyım ama 3500 Gibi bir meblağ olmadıkça PS4'te istediğiniz tüm oyunları alamazsınız takas yapacak yerde öyle kolay bulunmuyor. Daha dün 2 Dolara Watch Dogs buldum sen bana PS4'te 2 Dolara Watch Dogs bul bende sana hak vereyim güzel kardeşim.
Senin 2 dolara aldığın Watch Dogs dijital bir oyun. Ben kutulu oyunlardan bahsediyorum. Bir kere sizde düşünme yetisi olsaydı benim ne dediğimi anlardınız. Siz pc deki dijital oyunla ps4'deki kutulu oyunları karşılaştırıyorsunuz. Adaletli bir karşılaştırmada bulunmuyorsunuz. Tekrar ve tekrar söylüyorum. Pc'nin kutulu oyunları ile ps4'ün de kutulu oyunları arasında 10-20 tl fark var. Öyle abartılacak bir fark yok. Ayrıca herkes bütün oyunları alacak diye birşey de yok. Ben ps4 alırken yanında 6 adet oyun aldım ve ikinci kolu da aldım. Toplam 2500tl tuttu. Sizin dediğiniz gibi bir anda 3500tl tutmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı