70-80 bin TL oyun ve yayın amaçlı sistem toplama

Ünsal74

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese hayırlı günler. PC toplamadan fazla anlamıyorum ama her şeye çok zam geliyor maksimum 70-80 arası bütçem var. Yakın zamanda ekran kartlarına da çok zam gelecekmiş işin ehli 70-80 bin liraya güzel bir sistem toplayacak güzel kardeşimiz, abimiz var mıdır?
Yayın yapacak, Steam, PUBG, RDR2, BF6 tarz oyunlar oynatacak bir sistem olacak arkadaşlar. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese hayırlı günler. PC toplamadan fazla anlamıyorum ama her şeye çok zam geliyor maksimum 70-80 arası bütçem var. Yakın zamanda ekran kartlarına da çok zam gelecekmiş işin ehli 70-80 bin liraya güzel bir sistem toplayacak güzel kardeşimiz, abimiz var mıdır?
Yayın yapacak, Steam, PUBG, RDR2, BF6 tarz oyunlar oynatacak bir sistem olacak arkadaşlar. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, iyi günler.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...bd516g6000hc38j01-ddr5-fiyati,1039716777.html 2x
İstediğin PSU olmayan bir kasayı alabilirsin. Soğutucu için başka biri yardımcı olsa güzel olur.

5070 Tİ / RX 9070 XT
B650 M-R
Patriot 16x2 6000MHz CL30
KC3000 SSD / 990PRO SSD / KIOXIA PRO SSD
R5 7500F / R 7 9700X
Rajintek Cratos 850W PSU.
Lancool 216 Kasa
Thermalright Peerless Assassin 120MM
SSD atmayı hep unutuyorum ben ya😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı