PC Toplarken Yaptığınız En Büyük Hata

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben arada benim PC'yi söker takar bir şeyler yapardım. Tabii en ufak bilgim yok. İşlemcinin ne olduğunu bile bilmiyordum. İşlemcinin pinlerini yamultmuşum. Ekran kartının güç girişlerini zorlaya zorlaya kırmıştım vs. Ama şimdi çok şükür sizler sayesinde çok bilgi öğrendim. Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Tam 1 yıl önce oldu olay ve bu olay olmasaydı PC alamazdım :)

Hata değil ancak kazmalık. Power switch kablosunu bağlamadığım için bilgisayar çalışmıyordu. Düğmeye basıyorum basıyorum açılmıyordu 1 saat sonra ayıktım durumu. :)

Ben arada benim PC'yi söker takar bir şeyler yapardım. Tabii en ufak bilgim yok. İşlemcinin ne olduğunu bile bilmiyordum. İşlemcinin pinlerini yamultmuşum. Ekran kartının güç girişlerini zorlaya zorlaya kırmıştım vs. Ama şimdi çok şükür sizler sayesinde çok bilgi öğrendim. Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Tam 1 yıl önce oldu olay ve bu olay olmasaydı PC alamazdım :)

1300 TL'ye Ryzen 5 1600 aldım. Üstelik AF bile değil.
Düzeltme: Ben değil babam.

En çok korktuğum şey. İyi ki babam internet alışverişini seviyor.
Benim babam korkuyor maalesef. Normal bir ürün yani klavye falan olsa internete tamam. Ama iş bilgisayara gelince olmaz diyor. Bir de kendimiz toplayamayız dediği için böyle oldu. Büyüyünce kendim Akakçe'den ve indirimlerden toplayıp kendim montajlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı