PC Üzerinden PSN oyun almak

Fiyatlar iyi hocam kaçırılmamalı :):):):):):)

Aynen bende öyle düşünüyorum:) yarın alacağım:)

Ps türkiye de ki bu oyun alma sorunu nedir ya. Ucuz diye alalım dedik olmadı.
Ben henüz almadığım için sorunu göremedim.

Kart geçersiz falan diyor. Sen alırsan haber ver hocam bende deneyeym
Dün ininal kartımı hesaba eklemeye çalışırken ben de aynı sorunla karşılaştım maalesef. Paypal alıp deneyeceğim bilgilendiririm :)

NFS 2015 delüxe' de efsane modifiyeli m3 e46 bide ken block' un hız arabası vardı sanırsam. Normalinde onlar yok ama normalde seviyi yükselterek o arabalara zamanla sahip olabilirsin. Ben şahsen normalini bitirdim ve çok memnun kaldım. Öneririm.

NFS 2015 delüxe' de efsane modifiyeli m3 e46 bide ken block' un hız arabası vardı sanırsam. Normalinde onlar yok ama normalde seviyi yükselterek o arabalara zamanla sahip olabilirsin. Ben şahsen normalini bitirdim ve çok memnun kaldım. Öneririm.
Deluxe almaya değer mi. Birde ilerde paket çıkarsa bedava mi veriyorlar deluxe sahiplerine.

Tabiki hayır. Almaya değmez. Hem zaten Ghost Games dlc lerin hepsini bedava çıkartma kararı almıştı galiba. Yani normal alabilirsiniz 10-20 TL fazla vermeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı