PC varken neden konsol?

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 1.738
@He stole my money bana PS5 2. el fiyatına topla dedi bende topladım Sahibinden'de baktım 22.5 civarında var ben 21k ya 0 gamepad (Fantech revolver 3)+2. el parçalarla sistem topladım.

Yani PS5'ten ekipman olarak gamepad çıkıyor bende gamepad dahil topladım zaten.

Gamepad dahil edilmezse 19.200 TL yapıyor.

6700 XT 2K da FSR açık rahatlıkla 60 FPS alır test isterseniz buyurun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum anlayamadım dalga mı geçtiğini, PS5 ten gamepad çıkıyor diye gamepad topladım diyorsun. PS5'i kullanmak için gereken şey gamepad olduğu için gamepad çıkıyor. PC'yi kullanmak için gereken şeyler de ekipmanlar. Bu nasıl mantık. 17 18 civarına da PS5 var sarı sitede. Ve FSR gerçekten iğrenç bir teknoloji, çamur görüntüde oynayacağına 30 FPS oyna daha iyi. Ekipman toplamadan sen hesap yaparsan zaten baştan saçmalık oluyor bu.

Dostum anlayamadım dalga mı geçtiğini, PS5 ten gamepad çıkıyor diye gamepad topladım diyorsun. PS5'i kullanmak için gereken şey gamepad olduğu için gamepad çıkıyor. PC'yi kullanmak için gereken şeyler de ekipmanlar. Bu nasıl mantık. 17 18 civarına da PS5 var sarı sitede. Ve FSR gerçekten iğrenç bir teknoloji, çamur görüntüde oynayacağına 30 FPS oyna daha iyi. Ekipman toplamadan sen hesap yaparsan zaten baştan saçmalık oluyor bu.

Tamam ekipmanda olsun.

400 TL'ye klavye + fare alırsın 0 çok kaliteli olmayan.

Pardon ben yurt dışı 0 fiyatına bakmışım evet 2. el 18'e varmış.

Benim topladığım sistem 19.200 TL yani PS5 ten 1200 TL daha pahalı ayırca 2. el gamepad 1000 TL'ye bulursun.

Klavye ve fareyi de dandik bir şey alırsan 400'e çözersin.

20.800 TL'ye fare+klavye+gamepad oluyor zaten PS5'te AAA oyun parasına daha iyi bir sistemin oluyor.

Biri 2. el biri sıfır 🙂 adil olacaksa PS5'i 17-18kdan falan sayman gerekiyor. Üstüne bunun ekipmanı da var. Ve ikinci el olduğundan ömrü de bir hayli kısa olacaktır. Ve tek gamepad hiçbir işe yaramayacak ki PC'de, ekipmanları da dahil edip hesaplayacaksın. Ekipmanları dahil etmezsen konsola haksızlık etmiş olursun, en iyi yönlerinden biri ekipmana ihtiyaç duymaması çünkü. Ve 6700XT 2K ya uygun bir kart olarak bile geçmiyorken, PS5 2K 60 FPS ve 4K 30 FPS bile oynatıyor. Ve grafikler de Ultra görüntüsünde. Yani daha iyi demen saçma, çünkü değil. Bizzat arkadaşım kullanıyordu o kartı, 2K'da bile çok düzgün kullanamıyordu. Ekstra driver sorunlarından çıldırıp sattı. Ve buradaki konulardan biri de optimizasyon ve stabilite, PS5'in yanına bile yaklaşamaz.

Sorun derken abuk subuk ortada bir şey yokken parçalarda çıkan sorunlardan bahsediyorum. Ve hatırlattığın da iyi oldu optimizasyon son yıllarda PC'de oyun bile oynamayacak hale gelmişti. Oynanmayacak derecede kötü oyunlar çıktı.
PSSR ile anca o çözünürlüklere çıkıyor. Üstüne Ultra oynattığı tek oyunlar Sony oyunları. Genel olarak 3. parti çoğu oyunu çok iyi görüntüde sunmuyor. PC Master Race kafasında değilim ama PS5'in gücünü abartıyorsunuz.
PS5 genel anlamda güçsüz olduğunu herkes kabul ediyor zaten. RX 6700 tadında GPU ve Zen 2 işlemcisi ile zaten üst düzey olamaz.
Optimizasyon işini ise sadece Sony yapabiliyor düzgün.

Ekipman konusunda ise: PC içinde klavye mouse alınır 2000TL'ye. Ekran zaten PS5'te de yok. "DualSense kadar kaliteli değil." demeyin aman.

Tamam ekipmanda olsun.

Benim topladığım sistem 19.200 TL yani PS5 ten 1200 TL daha pahalı ayırca 2. el gamepad 1000 TL'ye bulursun.

20.800 TL'ye fare+klavye+gamepad oluyor zaten PS5'te AAA oyun parasına daha iyi bir sistemin oluyor.

Ya hocam bende PS kullanmıyorum çok mantıklıda bulmuyorum ama 400 TL'ye mouse + klavye ne 2 günlük falan mı?

Ya hocam bende PS kullanmıyorum çok mantıklıda bulmuyorum ama 400 TL'ye mouse + klavye ne 2 günlük falan mı?

Hocam dandik teknoloji dükkanlarında(esnafların, resmi vatan gibi değil) olan Çin malı klavyeler.

Tuş bassın yeter kafasına birisi için yani.

Pssr ile anca o çözünürlüklere çıkıyor. Üstüne Ultra oynattığı tek oyunlar Sony oyunları. Genel olarak 3. parti çoğu oyunu çok iyi görüntüde sunmuyor. PC Master race kafasında değilim ama PS5'in gücünü abartıyorsunuz.
PS5 genel anlamda güçsüz olduğunu herkes kabul ediyor zaten. RX 6700 tadında GPU ve zen 2 işlemcisi ile zaten üst düzey olamaz.
Optimizasyon işini ise sadece Sony yapabiliyor düzgün.

Ekipman konusunda ise: PC içinde klavye mouse alınır 2000TL'ye. Ekran zaten PS5'te de yok. "DualSense kadar kaliteli değil." demeyin aman.

Konsollarda önemli olan konu güç değil zaten, optimizasyon. Ve pssr ile alakasız, ne alaka anlamadım. Pssr dediğin şey PS5 Pro'da var, ve 4K 60 FPS için olan bir şey zaten. PS5'in verdiği 2K 60 FPS 4K 30 FPS. Ultra oynattığı tek oyunlar da Sony oyunları değil, çok kullandım çok oyun oynadım. Hepsinde çok güzel görüntüler aldım.

Hocam dandik teknoloji dükkanlarında(esnafların, resmi vatan gibi değil) olan Çin malı klavyeler.

Tuş bassın yeter kafasına birisi için yani.
Onlarla oyun oynanmaz hocam. Bizzat deneyim ettim, P/S2 klavye daha iyidir.

Tamam ekipmanda olsun.

Günde 10 saat yamula yamula oynayacağın 400 TL'ye klavye mouse çözüyorsun yani😃 PC oyuncularına bunu layık görmüşsün demek ki. Hatta sen boş ver, direkt çalalım bedavaya gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı