PC varken PS5 alınır mı?

Bilmiyorum bence alınmaz bende PS4 vardı çok uzun seneler kullandım yeni bilgisayar aldım kaç aydır PS ı açmıyorum. Ayrıca PS de oyunlar kısıtlı. İlla almak istiyorsanız konforu güzel.

Bencede sana katılıyorum kardeşim sonuna kadar. Zaten PC de kompakt bir yapı var. Ne gerek var değil mi?

Bilgisayarım var ve 1 ay olmadı Ps5 aldım, pişman değilim bal gibi alınır. Özel oyunları olsun oyun fiyatları olsun bilgisayara göre avantajları çok.
kardeşim pişmanmısın bende almak istiyorumm

Pc alicam diye ps5 imi sattım pişman oldum 4080li sistemim olmasına rağmen ps5 ide özlüyorum pro versiyonunu alicam acelen yoksa bekle bence prosu çok sağlam olacak diyolar
sencede pc varken ps5 alınırmı kardeşimmm

Ben de bir süredir bu ikilemdeydim. Özellikle Steam'den NBA 2K25 alıp da çalıştıramayınca "eeh yeter be" diyerek PS5 tarafına geçtim.

Bilgisayarın masrafı daha fazla, oyunların da fazlasıyla talepkâr olduğunu düşünürsek.

İşlemci-anakart-ekran kartı-RAM derken PS5'in fazla fazla üstüne çıkılacaktı çünkü.

Ben de bir süredir bu ikilemdeydim. Özellikle Steam'den NBA 2K25 alıp da çalıştıramayınca "eeh yeter be" diyerek PS5 tarafına geçtim.

Bilgisayarın masrafı daha fazla, oyunların da fazlasıyla talepkâr olduğunu düşünürsek.

İşlemci-anakart-ekran kartı-RAM derken PS5'in fazla fazla üstüne çıkılacaktı çünkü.

PS5 üyeliğinin fiyatı bile PC işlemcisi kadar ediyor.
PS5, kendi fiyat aralığındaki PC'lerden daha güçlüdür ve keyiflidir, fakat şöyle bir şey var ki, Sony zaten PS5 satışından zarar ediyor. Peki neden zarar ediyor diye soracak olursan, asıl karını PS5'in kendisi yerine üyeliklerden kazanıyor, alan kişi en başta ucuza güzel donanımlı bir şey aldım derken burayı unutuyor.

Bu arada PC çok daha özgür, onu da unutmayalım. Tabii PS5'in de avantajları var, kendine has olarak.

PS5 üyeliğinin fiyatı bile PC işlemcisi kadar ediyor.
PS5, kendi fiyat aralığındaki PC'lerden daha güçlüdür ve keyiflidir, fakat şöyle bir şey var ki, Sony zaten PS5 satışından zarar ediyor. Peki neden zarar ediyor diye soracak olursan, asıl karını PS5'in kendisi yerine üyeliklerden kazanıyor, alan kişi en başta ucuza güzel donanımlı bir şey aldım derken burayı unutuyor.

Bu arada PC çok daha özgür, onu da unutmayalım. Tabii PS5'in de avantajları var, kendine has olarak.

Adam gibi bir ekran kartı bile 20, 000-30, 000 TL civarı. Şaka gibi ama komik değil artık şu parça fiyatları. Tabii bilgisayarın avantajları ayrı, ama oyun için konsol daha mantıklı duruyor şu sıra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı