Bu soruyu zamanında PC fanboyluğu derecesinde konsol alanlara üstten bakan, PC'nin olanaklarını sonuna kadar kullanan(korsan, emülatör, aşırı modlama vs. yapan) biri olarak soruyorum, yani 5 senedir konsol almak aklımın ucundan bile geçmedi, güçlü sayılacak bir PC'm var 4070 ekran kartlı, 1440p monitör ile rahat rahat oynuyorum tüm oyunları. Aslında sadece daha iyi bir kola ihtiyacım olduğu için DualSense alacaktım fiyatları 2-3K civarı dedim bari almışken neden PS5 almıyorum, 2.ellere baktım 13-15k arası değişiyor. Daha çok yatırımlık düşünüyorum yani elimde birikmiş bir miktar para var, yatırım yapsan yapılmaz, bir şey alacak olsam zaten bence bu devirde sıfır teknolojik ürün alınmaz. Yatırımdan kastığımda fiyatı artmasından değil hem GTA 6'yı oynamak için hem de PS5 çok değer kaybedecek bir şey değil alsam 1 sene sonra istersem zarar dahi etmeden satabilirim diye düşünüyorum. Evde çok da kaliteli olmasa da 4K televizyon var o da cabası. Hem kardeşim var, benden çok onun içinde alıyorum, ben oynamazsam o oynar.
Özellikle CD'li versiyonu alıp PS Plus dışında dijital oyun almayı dahi düşünmüyorum. Alırsam kutulu oyun alırım zaten PS4 CD'leri de çalışıyor, istediğim zaman oynayıp satarım istersem takas edebilirim. Tabii o piyasayı çok bilmiyorum kutulu PS5 oyunlarını alıp oynayıp satmak ne kadar mantıklı sonuçta bir PS5 oyunu sıfır 2K civarı oluyor. Nedenlerim bunlar siz mantıklı görürseniz veya gereksiz olduğunu düşünüyorsanız istediğiniz gibi belirtebilirsiniz.
Özellikle CD'li versiyonu alıp PS Plus dışında dijital oyun almayı dahi düşünmüyorum. Alırsam kutulu oyun alırım zaten PS4 CD'leri de çalışıyor, istediğim zaman oynayıp satarım istersem takas edebilirim. Tabii o piyasayı çok bilmiyorum kutulu PS5 oyunlarını alıp oynayıp satmak ne kadar mantıklı sonuçta bir PS5 oyunu sıfır 2K civarı oluyor. Nedenlerim bunlar siz mantıklı görürseniz veya gereksiz olduğunu düşünüyorsanız istediğiniz gibi belirtebilirsiniz.
Son düzenleme: