PC ve iPad Minecraft Java Edition oynayabilir mi?

Saricicek61

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 12600HX
24GB Ram
512GB SSD
RTX 4050 95W
Selamünaleyküm. Ben bir arkadaşımla beraber Minecraft oynamak istiyorum fakat ben PC'den arkadaşım ise IPad'den oynayacak fakat okuduğuma göre Java Edition oynama imkanımız yok. Varsa da sanırım ekstra uygulamalar gerektiriyor. Eğer çok uğraştırıcı bir şey değilse Java Edition oynamak isterim. Yoksa hiç uğraşmayıp Bedrock sürümüne geçsem daha mı mantıklı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Selamünaleyküm. Ben bir arkadaşımla beraber Minecraft oynamak istiyorum fakat ben PC'den arkadaşım ise IPad'den oynayacak fakat okuduğuma göre Java Edition oynama imkanımız yok. Varsa da sanırım ekstra uygulamalar gerektiriyor. Eğer çok uğraştırıcı bir şey değilse Java Edition oynamak isterim. Yoksa hiç uğraşmayıp Bedrock sürümüne geçsem daha mı mantıklı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
iOS'da Pojav Launcher varsa eğer ordan Java Edition oynayabilirsiniz.

Aternos'tan sunucu açıp ve ona geysermc kurarak oynarsınız ancak ya da lag olmadan oynarız diyorsanız VDS kiralayıp da oynayabilirsiniz fakat Bedrock ve Java oynaycaksa geysermc kullanmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı