PC vs konsol

isa başak

Hectopat
Daha fazla  
Elimdeki laptop: GTX 1650, 8 GB RAM, i5 9300H, 500GB SSD.
Ben kasım aylarında 2.500TL'ye yedek sistem olarak APU toplayıp sonradan ekran kartı falan eklemeyi düşünüyordum ama sonra 2.500-2.000TL'ye 2.el PS4 olduğunu gördüm.
Şimdi ben PC toplayıp sonradan ekran kartı falan takıp yüksek bir sistem mi toplayayım yoksa PS4 alıp sonra para biriktirip Xbox Series X mi alayım?
Hangisi daha verimli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimdeki laptop: GTX 1650, 8 GB RAM, i5 9300H, 500GB SSD.
Ben kasım aylarında 2.500TL'ye yedek sistem olarak APU toplayıp sonradan ekran kartı falan eklemeyi düşünüyordum ama sonra 2.500-2.000TL'ye 2.el PS4 olduğunu gördüm.
Şimdi ben PC toplayıp sonradan ekran kartı falan takıp yüksek bir sistem mi toplayayım yoksa PS4 alıp sonra para biriktirip Xbox Series X mi alayım?
Hangisi daha verimli olur?
Sadece oyun ise amacın ve rekabetçi , online ,hızlı reflex gösterme zorunlu olduğun oyunlar oynamıyorsan ps4 alabilirsin

Bana kalirsa PS4 ya da Xbox parasina orta halli bir sistem toplayip PS4'teki butun oyunlari oynarim(GTA 5 falan gibi).
PS4 ve Xbox'tan cok anlamam bu arada🙂

Bu tamamen sizin oyun zevkinize bağlı. Bazı insanlar konsoldan oyun oynamayı sever, bazıları ise klavye ve fare ile oyun oynamayı sever. Bu durumda senin düşünmen gerekiyor hangisi benim için daha uygun olur diye. Pc toplamak şu an için biraz daha masraflı olsa da ps4 oyunları da yanlış hatırlamıyorsam bir hayli pahalı idi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı