Yanlışım yoksa güncel oyunu da 10 saat süre ile oynanabiliyordu diye hatırlıyorum.Ayrıca 2024 sezonu başlayıp F1 2024 oyunu çıktığında bu sefer F1 2023 EA Play'e gelmiş oluyor, her sene bir önceki senenin oyununu oynayabilirsiniz.
Yanlışım yoksa güncel oyunu da 10 saat süre ile oynanabiliyordu diye hatırlıyorum.Ayrıca 2024 sezonu başlayıp F1 2024 oyunu çıktığında bu sefer F1 2023 EA Play'e gelmiş oluyor, her sene bir önceki senenin oyununu oynayabilirsiniz.
Evet. Play Pro'da da var aslında ama Gamepass yalnızca baz Play hizmetini dahil etmekte. Yani güncel oyunu satın almaksızın oynamanın tek yolu Play Pro üyeliği. Bir sene öncesinin oyununun Play'e dahil edilmesi zaten yeterince makul bir şey, fazlasını arayan kıysın parasına.Yanlışım yoksa güncel oyunu da 10 saat süre ile oynanabiliyordu diye hatırlıyorum.
Yanlışım yoksa güncel oyunu da 10 saat süre ile oynanabiliyordu diye hatırlıyorum.
Yanlışlıkla gönderildi.
Hayır ben Game Pass alıp üyeliğim boyunca sınırsız oynayabilir miyim diye sormuştum.
Anlamadım. Ve evet öğrenciyim. Neye isyan ettiniz tam olarak? Satış fiyatı 600 lira olan bir oyunun Game Pass'te sunuluyor olmasını siz yeterince cazip görmüyor musunuz? Daha ne bekliyordunuz tam olarak? Bedavaya verilmesini mi? Bundan alası o çünkü. Güncel oyun ise 1200 lira, varsın o da olmayıversin. Her sene bir önceki oyunu üyelik ile oynayabiliyorsunuz, bu fiyata yeterince iyi bir hizmet.
Ek: Xbox X ve S için fiyat 800 liraymış, bizim buradaki beleşçi depremzedelerden daha da fenasınız sanırım.
Play Pro üyeliği. Bir sene öncesinin oyununun Play'e dahil edilmesi zaten yeterince makul bir şey, fazlasını arayan kıysın parasına.![]()
Öğrenci de dahil olmak üzere kimse veremez o fiyatı. Bir zahmet güncel oyunu oynamayalım yani bir sene bekleriz şu ekonomide öğrencinin güncel F1 oyununu oynayamamasına mı takıldınız cidden.Kıysın parasına dediğiniz kısmı ödeyemeyecek öğrenciler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.