şaka bir yana Kaspersky ve Malwarebytes kurmanız yeterli bir de Firefox kullanın tam güvende olun hatta windowsuda bırakın Linux kullanın ama bunları yapmanıza rağmen hala tam güvende olmazsınız söylüyeyim.
 şaka bir yana Kaspersky ve Malwarebytes kurmanız yeterli bir de Firefox kullanın tam güvende olun hatta windowsuda bırakın Linux kullanın ama bunları yapmanıza rağmen hala tam güvende olmazsınız söylüyeyim.İmzandaki gibi Kaspersky Security Cloud yeterli.Söylediğim gibi güvenlik takıntım var. Sistemde illaki bir antivirüs olacak. Artık PC güvenliği rüyama bile girdi.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sabah, öğle, akşam Linux yazıyorum. Yanına Kaspersky iç. 1 ay sonra yine gel tekrar bakalım. (!)
Hocam ben Kaspersky İnternet security'e geçtimİmzandaki gibi Kaspersky Security Cloud yeterli.
Tarayıcını Firefox yap, bütün güvenlik filtrelerini kökle, Privacy Badger kur, ublock Origin kur.
Eğer bu yetmiyor diyorsan sana oradan Kubuntu yazıyorum.
Eğer hala korkuyorsanız Linux hocam, elinizdeki bütün olanaklar bunlar.Hocam ben Kaspersky İnternet security'e geçtim
Tarayıcım imzamdaki gibi brave,izleyicileri reklamları engelliyor.
Hocam, crack emek hırsızlığı olduğu için kullanmamaya çalışıyorum.
- 20H2 kurun.
- Tüm güncellemelerini yapın.
- Her ay güncellemeleri kontrol edin.
- Kaspersky kullanın.
- Crack kullanmayın.
- Her şeyi orijinal sitesinden yükleyin
- Tüm programların güncellemelerini yapın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.