PC'de internet yavaşladı

Makaleler
9
Yer
C-137
Sorun dün sabah başladı. bilgisayarda internet hızım 20Mbps'i geçmiyor. WARP açtığımda normal hızlarıma 100Mbps civarına ulaşıyorum. Telefonla test ettim 80-100 arası Mbps alıyorum orada da sorun yok. Neden VPN açmadan internet hızım PC'de düşük, bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Normal:

Screenshot_1.png

WARP açık:

Screenshot_3.png

Kablo değişip dene kablo hasarlı olabilir.

Netspeed mi kullanıyorsunuz. Bende de aynı sorun var dün sabahtan beri 35 MB'lik paket
1-3 MB arası veriyor. Akşam düzelmişti şu an yine aynı sadece YouTube girebiliyorum işin tuhafı gayet akıcı şekilde video izlenebiliyor fakat diğer hiçbir siteye girmiyor. Netspeed müşteri hizmetlerini aradım defalarca açanda olmadı.

Netspeed mi kullanıyorsunuz. Bende de aynı sorun var dün sabahtan beri 35 MB'lik paket
1-3 MB arası veriyor. Akşam düzelmişti şu an yine aynı sadece YouTube girebiliyorum işin tuhafı gayet akıcı şekilde video izlenebiliyor fakat diğer hiçbir siteye girmiyor. Netspeed müşteri hizmetlerini aradım defalarca açanda olmadı.
Evet Netspeed kullanıyorum ama telefondan normal hızlarımı alıyorum sadece PC'de düşük alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı