PC'de keylogger olduğu nasıl anlaşılır?

Metehannnnnn

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç haftadır prefetch dosyasına giremiyorum, 3 ay önce topladım PC'yi hiçbir casus yazılım indirmedim. Zaten hileyle hurdayla işim olmaz.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.12.02 - 09.12.56.49.png
    Desktop Screenshot 2020.12.02 - 09.12.56.49.png
    129,2 KB · Görüntüleme: 323
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkonlarım benim de değişmişti önceden Windows XP ikonuna birden dönüşmüştü. Demek ki keyloger varmış.

Yetkilerle oynamayın.

Zararlı olduğundan şüpheleniyorsanız sisteme iyi bir güvenlik yazılımı kurup sistemi taratın ek olarak.

Zaten Malwarebytes ve IObit kullanıyorum. Bilgisayarı 5-10 kere tarattım bir şey çıkmadı ve bilgisayardaki tüm izinler Administrator hesabında gözüküyor. Bunun sebebi nedir biliyor musunuz?

Zaten Malwarebytes ve IObit kullanıyorum. Bilgisayarı 5-10 kere tarattım bir şey çıkmadı ve bilgisayardaki tüm izinler Administrator hesabında gözüküyor. Bunun sebebi nedir biliyor musunuz?
MalwareBytes antivirüs değildir. IOBit ürünlerini zaten önermiyoruz ek olarak MBAM ile arası iyi değil IOBit'in. IOBit yazılımlarını kaldırın.

İzinlerle oynamayın, orası bilmeden oynamak için konulmuş bir yer değil. Varsayılanda nasılsa öyle kalsın.

Kaspersky IS 2021 kurup sistemi tarat IOBit yazılımlarını kaldırdıktan sonra.

Ayrıca Prefetch klasörüne neden girmek istiyorsunuz? Prefetch ile keylogger'ın ne alakası var? Şüpheniz gitsin diye dediklerimi yapabilirsiniz.

Malwarebytes antivirüs değildir. IObit ürünlerini zaten önermiyoruz ek olarak MBAM ile arası iyi değil IObit'in. IObit yazılımlarını kaldırın.

İzinlerle oynamayın, orası bilmeden oynamak için konulmuş bir yer değil. Varsayılanda nasılsa öyle kalsın.

Kaspersky ıs 2021 kurup sistemi tarat IObit yazılımlarını kaldırdıktan sonra.

Ayrıca prefetch klasörüne neden girmek istiyorsunuz? Prefetch ile Keylogger'ın ne alakası var? Şüpheniz gitsin diye dediklerimi yapabilirsiniz.

Peki bunu satın almak gerekir m? Kaspersky yazılımını?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı