PC'de "Windows'u etkinleştir" yazısı çıktı

fittedsaturn

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
casper nirvana x500
i7 1065g7
16gb ddr4 2600 mhz single chanel
iris plus g7 128mb vram
500 gb m.2 ssd
Meslek
öğrenci
RAM
16GB DDR4
SSD veya HDD modeli
500 GB M.2
Ekran kartı
Intel iris Plus dahili ekran kartı
İşlemci
Intel Core i7 1065G7
Merhaba, dün lisanslı Windows cihazımda müzik dinlerken bir anda ekranıma Windows etkinleştir yazısı geldi. Bilgisayarı alırken Windows 10 Home versiyonuyla almıştım. Sonra garantiye gitti ve 2 ay sonra bu durumla karşılaştım. Nedeni nedir biliyor musunuz ve ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün lisanslı Windows cihazımda müzik dinlerken bir anda ekranıma Windows etkinleştir yazısı geldi. Bilgisayarı alırken Windows 10 Home versiyonuyla almıştım. Sonra garantiye gitti ve 2 ay sonra bu durumla karşılaştım. Nedeni nedir biliyor musunuz ve ne yapmam lazım?

Windows orijinal olmayabilir.

Büyük ihtimalle ürün anahtarını başka bilgisayara aktarmışlar ve bilgisayarınızı KMS kullanarak etkinleştirmişler.

CMD'yi açıp.

slmgr /xpr yazar mısın?

1643629977847.png

Böyle göstermeyip **** şeklinde gösteriyorsa KMSpico kullanılmıştır.

bir diğeride yine CMD'ye

slmgr /dlv yazıp açıklama kısmında hangi kanal yoluyla etkinleştirildiğini yazın.

Son düzenleme:
1643630431808.png

Bende böyle yazdı şimdi bu ne olmuş oluyor.

CMD'yi açıp.

Slmgr /xpr yazar mısın?

Eki Görüntüle 1289769

Böyle göstermeyip **** şeklinde gösteriyorsa KMSpico kullanılmıştır.

Bir diğeride yine CMD'ye

Slmgr /dlv yazıp açıklama kısmında hangi kanal yoluyla etkinleştirildiğini yazın.

Windows 10 Home yerine Windows 10 Pro yüklenmiştir muhtemelen sisteme. Sisteme format atarak Windows 10 Home kurarsanız muhtemelen aktif olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı