PC'den PlayStation'a geçiş

PlayStation tarafında oyun başı 2000 TL de para vermeniz gerektiğini unutmayın, Klavye fare oyuncusu olduğunuz da göz önüne alındığı zaman konsola verilecek para ile PC'yi yükseltip ilerleyen aşamada da zaten bahsetmiş olduğunuz PC'ye yükseltirsiniz.

Oyun fiyatları konusunda haklısınız hocam ama PC'de korsan oyun seçeneğini devre dışı bırakırsak her platform pahalı tabii ki PS5 daha pahalı olabilir ona itirazım yok. PS Plus aboneliğinde oynamak istediğim birçok oyun var diğerlerini de 2.el CD'li almayı planlıyordum.

Hocam uzun zamandır PC ve konsollarda oyun oynayan biriyim sana tüm konsolların avantajlarını anlatacağım seçimi sen yaparsın. PS 5 almak istersen birçok PS özel oyununu oynayabilirsin fakat oyunlar artık çok pahalı zamanında The Last of Us oyununu 80TL'ye almıştım indirimsiz şu an 700TL eğer 0'dan bir kütüphane diziceksen gerçekten çok masraflı olacaktır ama kontrolcü anlamında endişelenme hikayeli oyun oynadıkça alışırsın bende zamanında zorlandım ama PS 3 de Uncharted 2'yi dişimi sıkarak bitirdim ve alıştım o yüzden endişelenme Xbox almak istersen PS oyunlarını oynayamazsın ama oyunlar gerçekten çok ama çok ucuz özellikle PS5'e kıyaslarsan ve Game Pass var sana tavsiyem bir Xbox Series X veya S al ve ucuza oyun oyna PS oyunları artık PC'ye çıktığında PS5'in çok bir anlamı kalmadı ama eğer illa PS oyunları oynayacağım diyorsan PS 5 yapıştır düşünme.

Hocam Xbox gerçekten mantıklı ama Sony exclusive oyunları çok ilgimi çekiyor ve onları oynayabileceğim düzeyde bir bilgisayarım olmadığı için konsol alırsam mecburen tek seçeneğim PlayStation

Hocam quality modu sadece 4K oynayacaksan işe yarar eğer benim gibi hala 1080p oyun oynuyorsan anlamsız bir de 4K 60 FPS oyun oynatan PC ile konsolu karşılaştırma bir zahmet arada kaç para fark varr.
Ben de onu diyorum işte. Eğer veremiyorsan hala 4K 60FPS bir çekiciliğin kalmıyor. Kaldı ki 2K'da veremiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman PS 5 alın hocam sizin için en uygunu odur gerçekten çok güzel özel oyunlar var pişman olacağınızı sanmam.

Ya bilgisayar ya da Xbox almanı öneririm. İdareten Nintendo da alınabilir aslında. Yeni geçeceğinizi düşünürsek PS tarafından hiç oyununuz yok. Arkadaşınızın hesabı falan varsa kardeşlik yapılabilir onun dışında tek tek almaya kalkarsanız bayağı bir parayı gözden çıkartmanız lazım.

Ben de onu diyorum işte. Eğer veremiyorsan hala 4K 60FPS bir çekiciliğin kalmıyor. Kaldı ki 2K'da veremiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sizin için önemlidir saygı duyarım ama benim için grafik bir oyunda baktığım en son şey genelde akıcı olsun yeter.

60FPS falan değil. Bütün oyunlar quality modda hala 30FPS çalışıyor.

Wu kong hiçbir cihazda optimize değilki.

Konsolların genel avantajı PC'den çok daha sorunsuz olamaları PC'de bir oyun oyunamak istiyosun yok efendim ekran kartını görmedi yok şu driver uyumsuzluk yaptı o bu ama konsollar aşırı rahat bir oyun oynamak mı istiyosun yükle ve tıkla bitti sabit 60 FPS sorunsuz.
60 ın üstünü göremeyince ne yapıyoruz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı