PC'den Series X'e geçmek

YouTube'da 3070 Ti 10400F testi hiç yok. Sadece 2K monitörle kurtarabilir miyim acaba işi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok bir FPS farkı olmaz bu teste göre.

İ7 10700 için üstesinden geleceğini düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok bir FPS farkı olmaz bu teste göre.

Testlerde gözüktüğü gibi birçok oyunda CPU kullanımı en fazla anlık %60'a çıkıyor. Darboğaz olmuyor. i7 için konuşursak, bu anakarttan tam verim alamazsın. Yine anakart değiştirmen lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Testlerde gözüktüğü gibi birçok oyunda CPU kullanımı en fazla anlık %60'a çıkıyor. Darboğaz olmuyor. i7 için konuşursak, bu anakarttan tam verim alamazsın. Yine anakart değiştirmen lazım.

Bu testlere oranla FPS değerleri daha mı yüksek yoksa daha mı düşük olur benim sistemimde?
10700 de 2K monitör de 3000 lira civarında. İkisinden birini tercih etmem gerekecek.
2K monitör alırsam tüm oyunları Ultra ayarlarda +60 FPS oynayabilir miyim acaba?

Bu testlere oranla Fps değerleri daha mı yüksek yoksa daha mı düşük olur benim sistemimde?
10700 de 2K monitör de 3000 lira civarında. İkisinden birini tercih etmem gerekecek.
2K monitör alırsam tüm oyunları ultra ayarlarda +60 fps oynayabilir miyim acaba?
Bu videodan 1080p ile 2k farkına bakabilirsin.

Sadece i7 10700 alarak darboğazdan kurtulabilir miyim acaba?
Öyleyse benim için en iyi seçenek olur çünkü.

İnternetten i7 10700 ve 5600X ile benchmarklarına bakın hangisi daha iyi performans veriyorsa onu alın.
İnternetten i7 10700 ve 5600X ile benchmarklarına bakın hangisi daha iyi performans veriyorsa onu alın.

i7 10700K RTX 3070 benchmarkı=

R5 5600X RTX 3070 benchmarkı=

i7 10700K RTX 3070 benchmarkı=

R5 5600X RTX 3070 benchmarkı=

10700 ile 10700k arasında çok fark var mı acaba?
Çünkü 10700 konuşmuştuk, 10700k testi atmışsınız.
1080P'de ve B460 anakartta 3070 Ti ile sorun çıkartmayacaksa 10700 alacağım.
Sorun çıkartacaksa diğer seçeneğim de 2K monitör almak. 5600X ve yeni anakart alacak kadar masraf yapmak istemiyorum açıkçası.

10700 ile 10700k arasında çok fark var mı acaba?
Çünkü 10700 konuşmuştuk, 10700k testi atmışsınız.
1080P'de ve B460 anakartta 3070 Ti ile sorun çıkartmayacaksa 10700 alacağım.
Sorun çıkartacaksa diğer seçeneğim de 2K monitör almak. 5600X ve yeni anakart alacak kadar masraf yapmak istemiyorum açıkçası.

Bu kanalda 10700 ve 3070'in testleri var hocam bakabilirsiniz https://www.youtube.com/channel/UCY1keGPmcP36z_zyNoX6jFA/videos

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı