PC'den Xbox Series S'e geçmek

Bilgisayarı oyun konsolu ile mukayese ediyoruz başka hangi yönünü ele alacağım ki?

E hadi RX570 olsun ikinci elde bin bir zorlukla dolandırıcısına denk gelmeden sistemi kurduk. Bir tarafta önümüzdeki 5 senesi çok rahat garanti olan ışın izleme özelliğine sahip bir cihaz var diğer tarafta çıkalı yaklaşık 5 sene olacak ki artık minimum sistem gereksinimlerine bile yazılmayan hele PS4 ve Xbox One'dan kurtulduktan sonra yeni nesille arasındaki fark daha da açılacak bir RX570 var. Ha ben RX570'i kötülemiyorum hala daha GTX750Ti gibi kartlar kullanan insanlar var ama örneğin Warzone'da Series S 1080p'de 120FPS verirken RX570 1080p Medium ayarlarda 75-90FPS arası veriyor. Bu adam evli, geleceğe dair bir yatırım yapması gerekmez mi?
Gerçekten konuyu 2. sayfadan beri uzattıkça uzatıyorsunuz. Oyun konsolunun eksilerini sayıyorum da onları söyledim. Sistem gereksinimlerine yazılmasa bile 1080p birçok oyunu ben GT 740 kartımla açıyorum RX 570 mi açamayacak. Warzone'da arkadaş her türlü 60Hz bir TV veya monitör kullanacağı için FPS'in çok da bir önemi yok. Geleceğe yatırım 3000 lira ile olmaz sistem eskidikçe üç beş bir şey atarak yükseltilir. Ben de Series S kullanıyorum ama ilk defa böyle babasının malı gibi savunanı gördüm.
Siz mantıklı diyosunuz ben değil diyorum arkadaş zaten siparişi vermiş kendi kararı anladık Xbox kullanıyorsunuz konuyu saçma sapan yerlere çekmenin bir manası yok. Siz verdiniz tavsiye ben verdim oldu bitti.
Ayrıca madem Warzone örnek veriyorsunuz konsolda aylardır Fov slider bekliyoruz fakat hala yok. Series S'in 120FPS'De 120 Fov kaldırabileceği kesin bile değil. Bu yüzden iki taraf da eşit gibi.

Gerçekten konuyu 2. sayfadan beri uzattıkça uzatıyorsunuz. Oyun konsolunun eksilerini sayıyorum da onları söyledim. Sistem gereksinimlerine yazılmasa bile 1080p birçok oyunu ben GT 740 kartımla açıyorum RX 570 mi açamayacak. Warzone'da arkadaş her türlü 60Hz bir TV veya monitör kullanacağı için FPS'in çok da bir önemi yok. Geleceğe yatırım 3000 lira ile olmaz sistem eskidikçe üç beş bir şey atarak yükseltilir. Ben de Series S kullanıyorum ama ilk defa böyle babasının malı gibi savunanı gördüm.
Siz mantıklı diyosunuz ben değil diyorum arkadaş zaten siparişi vermiş kendi kararı anladık Xbox kullanıyorsunuz konuyu saçma sapan yerlere çekmenin bir manası yok. Siz verdiniz tavsiye ben verdim oldu bitti.
Ayrıca madem Warzone örnek veriyorsunuz konsolda aylardır Fov slider bekliyoruz fakat hala yok. Series S'in 120FPS'De 120 Fov kaldırabileceği kesin bile değil. Bu yüzden iki taraf da eşit gibi.
Peki, anlıyorum.

Hocam konuyu ben değil siz uzatıyorsunuz.
2. sayfadan beri dilinize pelesenk ettiğiniz iki şey var
1) Game Pass'te oyun yok ve her ay 45TL ödemek sıkıntı
2) Xbox'da oynadığım oyunlar beni eğlendirmedi.

İlk maddeye güzelce örnekler vererek açıkladığımı düşünüyorum. İkinci madde konusunda da kusura bakmayın ama sizi eğlendirmedi diye üyelik çöp olmuyor. Şu an 23 Milyon üye sayısı var Game Pass demek ki birileri eğleniyor. Bu arada Xbox Gametag'inizi verebilir misiniz maşallah saydığım tüm oyunları oynamışsınız.

Hocam konuyu ben değil siz uzatıyorsunuz.
2. sayfadan beri dilinize pelesenk ettiğiniz iki şey var
1) Game Pass'te oyun yok ve her ay 45TL ödemek sıkıntı
2) Xbox'da oynadığım oyunlar beni eğlendirmedi.

İlk maddeye güzelce örnekler vererek açıkladığımı düşünüyorum. İkinci madde konusunda da kusura bakmayın ama sizi eğlendirmedi diye üyelik çöp olmuyor. Şu an 23 Milyon üye sayısı var Game Pass demek ki birileri eğleniyor. Bu arada Xbox Gametag'inizi verebilir misiniz maşallah saydığım tüm oyunları oynamışsınız.
Game Pass'de uzun süre yeticek kadar oyun yok diyorum fakat anlamada sorununuz olduğu için anlamadınız galiba. 2. madde ise genel olarak bilinen veya bilinmeyen oyunlardan sonra geneli sıkıcı. 2 saat bile sürmeyen iğrenç grafiklere sahip oyunlar. Konsolu da sattığım için hesabı da sattım. Gamertag değiştiği için yenisini bilmiyorum. Yazdığım son mesaj sizlere de iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı