PCDepo İflas mı Etti ?

@Yabancı Aynı şekilde bende kararsızım. Ama kredi kartıyla sipariş verdim. Yarın ilk taksit zamanı, ve telefon meşgul sürekli. Napsam bende düşünüyorum.

Peki ben asusun laptopun siparişi vermiştim kargoyu beklemelimiyim yoksa para iadesini istemelimiyim 25 önde sipariş ettim 8 ila 10 günde gelir yazmıştı sipariste @Recep Baltaş

Hocam bu başlığı takip et:

Facebook'a Giriş Yap | Facebook

Bir an önce hem bankandan harcama itirazı yap, ödeme yaptın ama karşılığı taahüt edilen hizmet ya da ürün alamadın.
Tüketici hakem heyetine de başvuru oluştur... derim... geçmiş olsun...

Site bugün bir açıklama yaptı ama işler mavi bilgisayardaki gibi daha da sarpa sarabilir.
Bugün mesai başı yapmadı firma.

Merhaba,

bugün PCDepo'nun iflas ettiğine dair bazı iddialar ortaya atıldı ve şöyle bir e-posta bize ulaştı. Gelen e-postayı sizinle paylaşıyorum:

Konunun geçerliliğini hemen yarın kontrol edeceğiz fakat bu esnada naçizane tavsiyemiz resmi açıklama gelene kadar PCDepo'dan sipariş vermemeniz.

Ayrıca lütfen her daim en ucuz satana yönelmeyin. Daha sonra iade konusunda, servis konusunda neler çektiğinizi siz biliyorsunuz.

Pc depo'dan 20.10.2015 tarihinde asus NB sipariş verdim. Ödemesi 1913 TL havale yaptım. Telefon ve maillere kimse cevap vermediği için firmaya gittim ve kapalı olduğunu gördüm. Komşu esnaflar 28.10.2015 tarihinde gece ürünleri toplayıp gittiğini bildirdi. Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum.

Recep Baltaş kardeş. Pcdepo'nun sitesinede şu an giriş yapılamıyor. Ben de sipariş vermiştim 18.10.2015 tarihinde. Yazık olacak. Bir yol gösterin lütfen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı