PCDepo İflas mı Etti ?

Karttan paranız çekilmiş ve kendinizi kötü hissediyorsanız bankanızla iletişime geçin ve yapılan işlem için "chargeback" başlatılsın. Eğer beklerim diyorsanız yapmanızı tavsiye etmem. Ama cidden sıkıntıdayım diyen varsa iyi bir yöntem olacaktır paranızı geri almak için.
 
04.11.2015 Tarihi itibariyle suç duyurusunda bulundum arkadaşlar. Ödemeyi havale ile yaptığım için banka savcılık veya mahkeme kararı olmadan birşey yapamayacağını söyledi. Savcılık veya mahkeme kararı bekliyorum. Önemli bir gelişme olursa buraya yazarım.
 
Kredi kartı ile ödeme yapanlar bankalarını arayıp paralarını geri çeksin arkadaşlar. Bizim zaten firma ile hiçbir zaman bir iş ortaklığımız olmadı. Buna rağmen başkaları mağdur olmasın diye PCDepo'dan ürün tavsiyesi yapılmasını yasaklıyoruz.
 
Ben iş bankasını kredi kartı ile alış veriş yaptım. Bankaya başvurdum ve bankadan hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. O firma ile seni arada dediler yani bankada yapılacak bir şey yok.
 
Müşteri hizmetlerini arayın ve durumu belirtin. Ürünün elinize ulaşmadığını üstüne basarak söyleyin. Öyle saçmalık olmaz, elbet ki ters ibraz açmak zorundalar.
 
Logitech G502 nin webdenal sitesinde 236 TL olmasına karşın PCDepo'da ise yaklaşık %140 daha pahalı olması (560TL) işlerin raydan çıktığının bir kanıtı.
 
Arkadaşlar bende 4 ay önce PC Depo'dan Asus X550JK aldım ürünü kullanıyorum şuan. Ücretin yarısını havale ile ödedim ve yarısını taksit'i ödüyorum. Benim yapmam gereken bir şey var mı ? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı