Abdullah63
Hectopat
Daha fazla
PC hocası'nın pch Core V1 kasasını almak istiyorum. Bu kasa beni yükseltme yapmadan (daha sonra RAM ve SSD yükseltmesi yapacağım) kaç yıl götürür? Kule tipi soğutucu 7800x3D'yi soğutabiliyor anladığım kadarıyla, zaten sıvı soğutma beni strese soktuğu için kule tipi istiyorum özellikle. Bu kasa içerisindeki soğutma yeterli mi yoksa önerebileceğiniz daha iyi bir soğutma var mı? Anakart yükseltmesine gerek var mı, Wi-Fi anakarta falan? Aynı özellikte bir kasayı daha uyguna toplamak mümkün mü, farklı sitelerden vs? Genel tavsiyelerinizi bekliyorum.
www.tebilon.com

AMD 7800X3D-GIGABYTE RX 9070 XT GAMING-B650M-D3HP-KINGSTON 32GB-1TB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7800X3D-GIGABYTE RX 9070 XT GAMING-B650M-D3HP-KINGSTON 32GB-1TB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda

Bi de şu varmış: https://www.itopya.com/radeonbtsamd...gbddr51tbm2ssdamdradeonsistem_h30610?goster=1PC hocası'nın pch Core V1 kasasını almak istiyorum. Bu kasa beni yükseltme yapmadan (daha sonra RAM ve SSD yükseltmesi yapacağım) kaç yıl götürür? Kule tipi soğutucu 7800x3D'yi soğutabiliyor anladığım kadarıyla, zaten sıvı soğutma beni strese soktuğu için kule tipi istiyorum özellikle. Bu kasa içerisindeki soğutma yeterli mi yoksa önerebileceğiniz daha iyi bir soğutma var mı? Anakart yükseltmesine gerek var mı, Wi-Fi anakarta falan? Aynı özellikte bir kasayı daha uyguna toplamak mümkün mü, farklı sitelerden vs? Genel tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
AMD 7800X3D-GIGABYTE RX 9070 XT GAMING-B650M-D3HP-KINGSTON 32GB-1TB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7800X3D-GIGABYTE RX 9070 XT GAMING-B650M-D3HP-KINGSTON 32GB-1TB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com