R5 7500F - RX 9070 XT hazır sistem alınır mı?

Parçalarda da taksit oluyor diye biliyorum bu bütçede hazır sisteme yönelmek biraz parayı boşa harcamak olur gibi ya.
Yanlış anlamayın son bir kaç gündür araştırıyorum ben de ama attığınız sistemdeki anakart tek M2 yuvasına sahip bir anakart sonrasında sıkıntı yaratabilir diğer parçaların çoğu da aynı fiyata denk geliyor benim görmediğim bir detay mı var aydınlatabilir misiniz rica etsem

Yanlış anlamayın son birkaç gündür araştırıyorum ben de ama attığınız sistemdeki anakart tek M.2 yuvasına sahip bir anakart sonrasında sıkıntı yaratabilir diğer parçaların çoğu da aynı fiyata denk geliyor benim görmediğim bir detay mı var aydınlatabilir misiniz rica etsem.

Hocam sizin attığınız sistemde 7500F tek denk olan şey diğer her şeyde benim attıklarım daha iyi.

Yanlış anlamayın son birkaç gündür araştırıyorum ben de ama attığınız sistemdeki anakart tek M.2 yuvasına sahip bir anakart sonrasında sıkıntı yaratabilir diğer parçaların çoğu da aynı fiyata denk geliyor benim görmediğim bir detay mı var aydınlatabilir misiniz rica etsem

Fazladan M.2 slotu istiyorsan buna bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı