ATX nedir cahilliğime verin@yapiz teşekkür ederimZaten B550M anakart, 700 TL fark değecek bir şey yok ama ATX benim dediğim model.
ATX nedir cahilliğime verin@yapiz teşekkür ederimZaten B550M anakart, 700 TL fark değecek bir şey yok ama ATX benim dediğim model.
3080 seviyesi bir kart. 3070 Ti ile 3080 arası denilebilir.
Teşekkürler.
Galiba AMD ekran kartı oyun faktörün de daha iyiAyrıca arkadaşın belirmediği şu da var 3080'nin 12 GB versiyonundan da fazla VRAM'e sahip 6800 onun için benim gözümde 3080 dende iyi bir kart.
Galiba AMD ekran kartı oyun faktörün de daha iyi
Sistemi aldım arkadaşlar.@yapiz @emirhannkEşit fiyatta evet daha iyi.
Sistemi aldım arkadaşlar.@yapiz @emirhannk
@Berkay Kiraz @NNUE sistem satın aldım
Anakartı dediğiniz gibi 550'a Pro yaptım SSD de KC3000 yapıp aldım teşekkür arkadaşlar ilginiz için
Sistemi aldım arkadaşlar.@yapiz @emirhannk
@Berkay Kiraz @NNUE sistem satın aldım.
Anakartı dediğiniz gibi 550'a Pro yaptım SSD de KC3000 yapıp aldım teşekkür arkadaşlar ilginiz için.
Hocam en doğrusunu yapmışsınız o sistemle eğer 1080p da oynayacaksanız 4 yıl ultrada oynarsınız pişman olmazsınız hayırlı olsun.
Önerilerimi 20 dakika içerisinde listeleyip atacağım. Bütçeniz nedir?Çok teşekkürler geriye monitör kaldı 240 Hzli monitör mü alsam
Veya 165Hz 144Hz alıp görüntü kalitesi yüksek bir monitör mü alsam düşünmekteyim.
Bütçe 6k ile 8kÖnerilerimi 20 dakika içerisinde listeleyip atacağım. Bütçeniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.