PCI-e ile bağlanan Wi-Fi kartında da ping yüksek olur mu?

Ethernet kullanmayı cidden çok istiyorum fakat modem ile benim odam arasında mesafe az olsa da var. Kabloyu nerelerden geçireceğim ki. Modem mutfakta ve koridorun karşısında benim oda var. O yüzden ethernet imkansız
arkadaşlar mıdemin yerini nasıl değiştirebilirim? dsl ve power kablosunu nasıl ayarlayabilirim?

Son düzenleme:
Ethernet kullanmayı cidden çok istiyorum fakat modem ile benim odam arasında mesafe az olsa da var. Kabloyu nerelerden geçireceğim ki. Modem mutfakta ve koridorun karşısında benim oda var. O yüzden ethernet imkansız
arkadaşlar mıdemin yerini nasıl değiştirebilirim? dsl ve power kablosunu nasıl ayarlayabilirim?
Sorunu nasıl çözdünüz aynı problemi ben de yaşıyorum şu an ev amerikan mutfak olduğu için ethernet çekemiyorum çünkü kablo kirliliği olacak dolayısıyla router, powerline ya da wi-fi 6 kullanan bir pci-e kart almayı düşünüyorum. Siz nasıl çözdünüz merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı